Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak normális, értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak normális, értelmes, igényes nőre vágynak, sokan miért kerülik pont az ilyeneket?

Figyelt kérdés
Hiába vannak egy nőnek céljai, hiába gondolkodik komolyan a saját dolgairól, hiába kedves, segítőkész másokkal, a legtöbb férfi nagy ívben kerüli az ilyeneket, míg az "élj a mának" típusú nőkön fürtökben lógnak. Hol itt a logika?
2015. szept. 25. 21:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Marceline: Nem vagyok 200 kiló, sportolok, csinosan öltözködöm, a fejemet amennyire tudom karbantartom. Úgy tudtam, hogy a férfiaknak csak a belső számít, csak igényes legyen egy nő, de ezek szerint hiába minden, ha nem születtem minden szögből gyönyörűnek...

#9: Már kérdeztem, ezek voltak a válaszok: "Semmi.", "Még nem jött el a te időd.", "Minden rendben van veled." és hasonló informatív dolgok, amikkel nem vagyok előrébb.

2015. szept. 25. 22:14
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Unbelievable! Úgy az egész. Csinos vagy, szép az arcod, valószínűleg formás alakod, s egy halom jó belső tulajdonságod is van, mégis kerülnek a férfiak, hm, hm. Ilyen nem létezik. A hozzád hasonló nőkön is bőven szoktak függeni a férfiak. Ezeket a problémákat nem hiszem el.
2015. szept. 25. 22:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy egy férfinak se tetszel? Lehet, hogy csak nem mernek kezdeményezni.

Kezdeményezz te, és ha igaz, amit leírtál magadról, és normális, értelmes férfiaknál kezdeményezel, biztos lesz, akinek bejössz majd.

2015. szept. 25. 22:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem állítottam, hogy szép az arcom. Szerintem nem az. De mondom: a férfiaknak csak a belső a fontos, nem?
2015. szept. 25. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:

11: Akkor ha nagyon zavar a dolog, menj el egy JÓ pszichológushoz és kérdezd meg őt.

14: Férfiként mondom, hogy nem. Nekem a külső először fontosabb, mint a belső. Ha nincs megnyerő külsőd, akkor nem fogok azzal foglalkozni, hogy megismerjem a belsődet.

Csak a belsőddel úgy tudnál például engem megnyerni magadnak, ha állandóan találkoznánk és sokat lennénk együtt (akár munkából adódóan). Akkor kialakulhatna valami. De egyébként... fontos a külső. Nagyon. Úgy ahogy a nőknél is.

2015. szept. 25. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Akárhogy nézel ki, olyan nincs, hogy egy nő ne tudjon összeszedni valakit. Nálad nagy problémák lehetnek (dagadt vagy, bányarém, hatalmas lúzer).
2015. szept. 26. 10:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Nézd... a "kerülik" és a "nem akadnak bele" között azért van egy lehelletnyi eltérés.

Mert hát azért a leírt nő - én akárhonnan is nézem -, nekem elég khmm... szürkének tűnik.

Vagyishogy hiányzik valami olyasmi, amin egy férfi szeme úgymond megakadhat, no! (És itt nem egy "másik ember"-re gondoltam, hanem konkrétan férfire!)

Mitől látná rajtad egy férfi, hogy nem csak "egy nő vagy a szomszédból", vagy "tudod, az egyik eladónő a sarki boltból...". Nem "egy nő", hanem "AZ A nő"?

Vagy mitől lennél figyelemfelhívó pl. Kis Pista számára, ha a mellette álló Kovács Jánosal hóttegyformán kedves és udvarias (értsd: személytelen) vagy?

2015. szept. 26. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Itt az a gond, hogy akiket te férfinek tekintesz, ( a macsó, gazdag, rosszfiúkat) őnekik inkább a buta plázacicákra hajtanak.

Azok a srácok akiknek tényleg a rendes, okos lányok kellenének, azok meg le vannak tojva mert nem jópasik.

2015. szept. 26. 16:09
 19/22 A kérdező kommentje:

#17 Kérdeztem már ezen az oldalon is, hogy mi kell ahhoz, hogy felfigyeljenek egy nőre, de a "kisugárzás" és hasonló dolgoknál hasznosabb választ nem kaptam.

#18 Az említett srácok meg rám tojnak magasról.

2015. szept. 26. 17:26
 20/22 anonim ***** válasza:
"Nem mernek kezdeményezni." Anyám borogass. Ezért kell kezdeményezni manapság a nőknek, mert a férfiak beszariak. -.- És ezért vannak leírva a nők, hogy manapság már ők nyomulnak a férfiakra... Hát azért mert a mai fiatal férfiak semmirevalóak. (Akinek inge) Legyen már egy pasiban annyi határozottság, hogyha valóban tetszik neki egy nő, akkor merje már leszólítani. Visszautasítja? Majd a legközelebbi nem fogja.
2015. szept. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!