Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak normális, értelmes, igényes nőre vágynak, sokan miért kerülik pont az ilyeneket?
Marceline: Nem vagyok 200 kiló, sportolok, csinosan öltözködöm, a fejemet amennyire tudom karbantartom. Úgy tudtam, hogy a férfiaknak csak a belső számít, csak igényes legyen egy nő, de ezek szerint hiába minden, ha nem születtem minden szögből gyönyörűnek...
#9: Már kérdeztem, ezek voltak a válaszok: "Semmi.", "Még nem jött el a te időd.", "Minden rendben van veled." és hasonló informatív dolgok, amikkel nem vagyok előrébb.
Biztos, hogy egy férfinak se tetszel? Lehet, hogy csak nem mernek kezdeményezni.
Kezdeményezz te, és ha igaz, amit leírtál magadról, és normális, értelmes férfiaknál kezdeményezel, biztos lesz, akinek bejössz majd.
11: Akkor ha nagyon zavar a dolog, menj el egy JÓ pszichológushoz és kérdezd meg őt.
14: Férfiként mondom, hogy nem. Nekem a külső először fontosabb, mint a belső. Ha nincs megnyerő külsőd, akkor nem fogok azzal foglalkozni, hogy megismerjem a belsődet.
Csak a belsőddel úgy tudnál például engem megnyerni magadnak, ha állandóan találkoznánk és sokat lennénk együtt (akár munkából adódóan). Akkor kialakulhatna valami. De egyébként... fontos a külső. Nagyon. Úgy ahogy a nőknél is.
Nézd... a "kerülik" és a "nem akadnak bele" között azért van egy lehelletnyi eltérés.
Mert hát azért a leírt nő - én akárhonnan is nézem -, nekem elég khmm... szürkének tűnik.
Vagyishogy hiányzik valami olyasmi, amin egy férfi szeme úgymond megakadhat, no! (És itt nem egy "másik ember"-re gondoltam, hanem konkrétan férfire!)
Mitől látná rajtad egy férfi, hogy nem csak "egy nő vagy a szomszédból", vagy "tudod, az egyik eladónő a sarki boltból...". Nem "egy nő", hanem "AZ A nő"?
Vagy mitől lennél figyelemfelhívó pl. Kis Pista számára, ha a mellette álló Kovács Jánosal hóttegyformán kedves és udvarias (értsd: személytelen) vagy?
Itt az a gond, hogy akiket te férfinek tekintesz, ( a macsó, gazdag, rosszfiúkat) őnekik inkább a buta plázacicákra hajtanak.
Azok a srácok akiknek tényleg a rendes, okos lányok kellenének, azok meg le vannak tojva mert nem jópasik.
#17 Kérdeztem már ezen az oldalon is, hogy mi kell ahhoz, hogy felfigyeljenek egy nőre, de a "kisugárzás" és hasonló dolgoknál hasznosabb választ nem kaptam.
#18 Az említett srácok meg rám tojnak magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!