Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

"Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb."
És AKARJON párkapcsolatot.
95% nem akar.
5%-ből kiesik akivel nem vonzódnak egymáshoz.
Hát szerinted akkor van??:)

"A barátommal beszélgettük is a társkeresési nehézségeket, ő nagyon elképedt, amikor mondtam neki, hogy abban az 1 hétben, amíg fent voltam, több, mint 100 pasi írt rám, de aztán gyorsan felvázoltam, hogy olyan 97%-uk teljesen értékelhetetlen volt."
Ugyanígy tettünk mi is anno barátnőmmel, miután összejöttünk társkeresőről, majdnem ugyanezt az arány mondta ő is, mint te, szerinte a pasik 98%-a volt értékelhetetlen :) ugyanezeket mondta ő is, hogy nem csak 40-esek, de még 60-asok is írtak rá, hiába volt max. 32 év megadva (akkor volt ő 24 éves), és rengeteg volt a szexhajhász.

Találkoztam egy tök normalis pasival, aki külsőre egyáltalán nem vonzott. Szóval sutba vághattam minden jóindulatom, ha részemről ez nem.
10 hónapja vagyok fent társkeresőn, nekem még nem jött össze. Biztosan velem van a baj, amiért azonnal belelátom a Red Flageket mindenbe, de mindegyik olyan volt hogy ihaj...

Amit írsz normális címszó alatt, az jó lenne, csak épp nem ilyen a felhozatal.
Normális értékrend: csak a nőktől várják el, hogy 30 évesen max. 1 exük legyen és 0 alkalmi, magukra sose vonatkozik semmi. Fétisesek, erőltetik az anált meg mindent, ami a másiknak rossz az ágyban.
Ápolt: ugyan nekik Angelina Jolie is kevés lenne, de ők lehetnek sörhasúak, jobb esetben cigi, rossz esetben izzadságszagúak, randira igénytelelnül, szétrúgott cipővel, borostásan is simán képesek eljönni, + azt is én mondjam meg, mi legyen a program.
Kedves+illedelmes: maximum addig, amíg le nem kerül a bugyi, utána átvedlenek, s úgy csorgatják a nyálukat minden nő ismerősömre, mintha nem lenne holnap.
Nem túl buta: ha intolerancia helyett inkontinenciát mond, meg a leszt két sz-szel írja úgy, hogy már minden teló beírja helyetted konkrétan, az azért nekem kicsit égő.
Jó, én is ki vagyok égve, mint az állat (ez se jó), de szerintem a társkeresőn lévő nők többsége érti, miről beszélek.

20-as, én 1 éve vagyok fenn, a 19-es és a 24-es korrektül vázolták a helyzetet, szerintem ilyen felhozatal mellett nem én vagyok a nem komolyan vehető... Megvolt az az élmény is, amit a 23-as említ, teljesen normális férfi, objektíven nézve külsőre is helyes, de köztünk nem volt meg vonzalom. Akkor lennék komolyan vehető, ha ennek ellenére összejövök vele, és a világon minden létező okra hivatkozva folyamatosan hárítom a szexet, mert egyáltalán nem kívánom őt?
Mindig azt gondoltam, és a mai napig tartom: szerencse kérdése az egész.

25 annyira egyetértek veled, én vagyok a 23-as, de a 24-es érvei is elég jók, a férfiaknak is vannak elvárásaik.
Nevezem akkor a tapasztalatok alapján:
- Legyen szex az első randin. Akkor is, ha semmi átvezetés nincs.
- Akkor is elvárás a jó alak, ha maga a férfi sokat nem tesz ezért és teljesen igénytelenül jelenik meg.
- Legyen jó a távkapcsolat, ha már neki minden mindegy. (De nem jó ez, tényleg nem.)
- Legyek bárhol, bármikor elérhető, és ha nem, akkor megy a hiszti. :D
- Ja és, ha otthon él az illető, akkor egy szavad nem lehet ezellen. Akkor sem, ha 35 éves elmúlt az illető.(Ez amúgy nem lenne gond, de néhány embernek nincsenek jó érvei, egyszerűen kényelmes ez. Bennem fel sem merült, hogy otthon maradnék, igénylem a saját életem egy másik településen.)
- A másik összes exéről végig kell hallgasd a sztorijait, különben nem mész át a teszten.
-Akkor is igénylik a szexet, ha egy kólára sem hívnak meg, ami nem túl férfias dolog. Alapesetben később úgyis mindent feleznék!
21-es
Majdnem mindenki akar párkapcsolatot, miről beszélsz?

20 vagyok. A 19-es valóban jól leírta. Ő megtalálta a 100-ból 1-et. Ez szerintem egy teljesen normális arány társkeresőn.
Viszont az, aki hónapok, vagy évek óta van fent? Most komolyan. 10.000 emberből egyetlen egy sem? Ne röhögtess!

29-es, említettem a szerencsét, szerintem az a 19-es történetében is jelentős szerepet játszhatott.
Hozzátenném még azt is, hogy ki hol él. Nekem az 1 év alatt nem volt 10 ezer ember, az ötöde sem. Megjegyezhetnéd, hogy de hát ~1.500 ember is elég sok! Persze, ha csak a mennyiséget nézed... Jelezném, kb. 95%-uk kapásból kiesett KIZÁRÓLAG a távolság miatt. Ezen a ponton még nem néztem életkort sem, nemhogy olyanokat, mint dohányzás, alkoholfogyasztási szokások és egyéb hasonlóan meghatározó szempontok.
Nagyon félre tud vinni, ha csak a számokból indulsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!