Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek az "átlagos, teljesen normális, kedves, jófej, intelligens" alatt a sörhasú, lepukkadt, hímsoviniszta altrightos önmagukat értik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 17:30
1/14 anonim válasza:
A kedvencem a "van egy kis pocakom". Persze, meg egy kis toka, egy kis csöcs, egy kis lengőháj, egy kis zsír itt, meg ott, meg mindenhol.
2/14 anonim válasza:
Itt a gykn van csomó ilyen kezdés h "átlagos, kedves, figyelmes vagyok, nagyon tudok szeretni, csüngök a nőn..." (meg hasonló negédes faxságok) vagy vannak azok h "én jóképű vagyok és tanusithatom, hogy...", "én Chad vagyok és ez meg ez így van...", "én magas izmos jóképű vagyok és...". Szóval érted minden irányból vannak ilyen bemondások.
Nem tudom minek mondják ezeket be, ez egy név és arc nélküli fórum mi okom lenne elhinni bárkiről bármit.
3/14 anonim válasza:
a "sörhasú" és a "lepukkadt", az magyar viszonylatban sajnos az átlagot jelenti, szóval ilyen téren annyira nem lőttek mellé...
4/14 anonim válasza:
"altrightos"
Vagyis naci? Azok nem a nok?
39F incel
5/14 anonim válasza:
Sörhas gáz, de a feminácik bezzeg kirakják a plus size modelleket
6/14 anonim válasza:
#5 ez most ilyen lelkisérült csoportok nyomorversenye?
7/14 anonim válasza:
Én 181cm hez 105 kg vagyok és egész jó csajom van. (Igaz fejemen mondjuk volt plasztikázás tavaly). Annakidején voltam 70 kg is de akkor nőkhöz közöm se volt, inkább belémkötöttek szimpla unalomból a krapekok mert nem adott tekintélyt az alkatom
8/14 anonim válasza:
#7 Én 75 vagyok 183 mellé és már volt pár csajom, pedig én sem vagyok egy Bad Pritt.
10/14 anonim válasza:
Milyen nemes lelkületet rejtőzhet meg a kérdezőben is, ha ilyeneken agyalgat egy véletlenszerű szerda estén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!