Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek az "átlagos, teljesen normális, kedves, jófej, intelligens" alatt a sörhasú, lepukkadt, hímsoviniszta altrightos önmagukat értik?
1-2 incelt láttam már. Meglepő, de a többségük külsőre teljesen átlagos volt. Átlagos alkat, átlagos arc és még adtak is magukra. Azon is meglepődtem, hogy sok témáról tök könnyen tudtak beszélgetni, csak egyszerűen a csajozás volt nekik ilyen beszűkült valami.
Egyébként inkább az a kérdés, hogy akik az oldalon azzal jönnek mindig, hogy tök átlagos srácoknak milyen simán lesz barátnője, azok mit értenek a tök átlagos alatt?
Nem vagyok incel, átlagosan nézek ki. Volt már több barátnőm is és egyéb finomságok. Általában minden társaság megkedvel, szinte mindenhol bírnak jó páran. Kedves vagyok, ha van miért és intelligensnek tartanak. Na, ha nekem nem megy jelenleg a csajozás, akkor teljesen érthető, hogy más srácok, akik kicsit alattam vannak, bekattannak a csajhiánytól.
Túl kéne lépni az itteni demagóg szövegen, hogy attól, hogy normális valaki, talál társat. Nem annyira ez számít már a társkeresésben a fiatalabb generációnál.
Utolsó de ők incelek voltak, mármint magukra azt mondták? Mert én elég sok társaságban megfordulok de élőben meg sose hallottam hogy valaki az incel kifejezést használja pláne magára. Pedig férfiként azért szoktunk beszélgetni nőkről stb.
Olyat tudok akinek nincs barátnője, de egyetemre jár mellette dolgozik, kis szabadidejében leedz hogy jó legyen a forma meg ha marad ideje megiszik egy sort baratokkal hogy legyen szociális élete. Ha nem használ társkeresőt, utcán nem szolit meg noket, és nem pörget akkora szociális hálót h minden hétvégén szembe jöjjön egy új szingli lány (ami valljuk be elég nehéz) akkor őt én max egyedülállónak nevezném, de nem incelnek akkor is panaszkodik arra hogy nincs barátnője.
Értem hogy jól hangzik hogy mész az utcán és ha Chad vagy akkor a nők majd egyből raugranak a faxodra, de ez max a férfiak felső 5 de lehet csak pár százalékára igaz (rájuk se szó szerint:D). Normál férfiként ebből kiindulni, főleg ha sokat is dolgozol tanulsz stb. , ezen kívül nagyrészt otthon vagy nem reális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!