Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen?

Figyelt kérdés
sziasztok, 25 eves vagyok es eletemben most vagyok elosszor szerelmes egy kicsit idosebb nobe. mar 3 eve ismerjuk egymast es nagyon sokat beszelgetunk napi szinten. kedveljuk egymast, DE amikor elmondtam neki hogy tobbet erzek iranta akkor azt valaszolta hogy kedvel de baratsagnal tobbet nem tud elkepzelni koztunk a magassagom miatt. o 158 cm magas, en pedig 162 cm (nem tehetek rola) es neki nem jonnek be az alacsony pasik csak a 175+os ferfiakra bukik. ennyire gaz lenne egy alacsony pasival jarni aki szeretne, torodne vele, huseges lenne hozza elete vegeig? tenyleg az alacsony pasiknak mint en semmi eselye nincs egy komoly kapcsolatot kialakitani? azt mondta ha magasabb lennek akkor siman belemenne egy kapcsolatba de igy hogy szinte egyforma magasak vagyunk igy semmi esely erre. elment a kedvem mindentol, ezekutan szerintem meg probalkozni sem fogok senkinel mivel ugynez ki csak a magas ferfiak jonnek be a noknek. velem lenne a problema vagy ez tenyleg igy van minden esetben?
ma 02:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem minden nő ilyen, van, aki pont leszarja a külsőségeket. Hagyd ezt a nőt a francba.
ma 02:38
 2/31 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Minden nő ilyen. Nincsenek köztük különbségek. Teljesen egyformán gondolkodnak, nem is tudom miért van belőlük annyi külsőleg eltérő változat. Ősi sumér mondás: ha egy nőre ránehézkedtél, mind megvolt neked, ne keress tovább. Egyébkent ez az oka, hogy a sumérek kihaltak. Mi meg nem. Mert mi magyarok nem hittük el ennek a mondásnak az igazságát. Azt most itt vagyunk 3 tengernyien
ma 05:35
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem mind, de ritka az, aki elfogad ezzel a magassággal. Még az sem biztos, hogy olyan nő lesz, aki nálad alacsonyabb.
ma 07:06
 4/31 anonim ***** válasza:
70%
Nem minden nő ilyen. Gondolj csak magadra, ugyanolyan vagy, mint minden más férfi? Mindenkivel jól érzed magad, jól el tudsz beszélgetni?
ma 07:12
 5/31 anonim ***** válasza:
71%
Agymosott a csaj, ne legyél Simp azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot legyen benned önbecsülés.
ma 07:35
 6/31 anonim ***** válasza:
83%

Hát én alacsony nő vagyok 163 centi, de ritkán láttam még nálam is alacsonyabb pasit.

Nem is emlékszem.

Próbálj meg extra alacsony csajokkal kezdeni, hátha.

Egy nő nőnek szeretné érezni magát egy férfi mellett, ez egy ősi ösztön.

Nem ízlés kérdése.

Neked sem kéne egy kétajtós szekrény nő, mert az nem Nőies.

ma 07:51
 7/31 anonim ***** válasza:
50%
160 cm vagyok. Volt 190 centis parom is, a legalacsonyabb 156 volt. Szar kifogas.
ma 07:54
 8/31 anonim ***** válasza:
27%
Igen, minden nő ilyen. 175 cm alatt nem vesznek férfiszámba.
ma 08:15
 9/31 anonim ***** válasza:
63%
Én 163 vagyok. 2 nálam alacsonyabb férfit ismerek és mindkettőnek van nője.
ma 08:16
 10/31 anonim ***** válasza:
66%
9es vagyok és nő.
ma 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!