Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen?

Figyelt kérdés
sziasztok, 25 eves vagyok es eletemben most vagyok elosszor szerelmes egy kicsit idosebb nobe. mar 3 eve ismerjuk egymast es nagyon sokat beszelgetunk napi szinten. kedveljuk egymast, DE amikor elmondtam neki hogy tobbet erzek iranta akkor azt valaszolta hogy kedvel de baratsagnal tobbet nem tud elkepzelni koztunk a magassagom miatt. o 158 cm magas, en pedig 162 cm (nem tehetek rola) es neki nem jonnek be az alacsony pasik csak a 175+os ferfiakra bukik. ennyire gaz lenne egy alacsony pasival jarni aki szeretne, torodne vele, huseges lenne hozza elete vegeig? tenyleg az alacsony pasiknak mint en semmi eselye nincs egy komoly kapcsolatot kialakitani? azt mondta ha magasabb lennek akkor siman belemenne egy kapcsolatba de igy hogy szinte egyforma magasak vagyunk igy semmi esely erre. elment a kedvem mindentol, ezekutan szerintem meg probalkozni sem fogok senkinel mivel ugynez ki csak a magas ferfiak jonnek be a noknek. velem lenne a problema vagy ez tenyleg igy van minden esetben?
ma 02:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon sokat számít a magasság.

Én is szenvedek a 177 cm miatt a 180+ amit szeretnek és vékony ez a tuti kombó.

ma 08:18
 12/31 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem tetszik sem a kérdés, sem a válaszok többsége. Kulturáltan megmondta, nem hiteget, de nem is bunkózott. Miért kell akkor ilyen szemrehányó szövegeket nyomni? Igen, kérdező, az ilyen testmagasság férfinál nagy hátrány, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet soha párod. A nőt viszont tényleg hagyjátok már, mindenkinek lehet párkeresési preferenciája, ill. olyan, ami kizáró ok, bizonyára neked, nektek is van. Kevés az, hogy vki kedves, hűséges stb., ha fizikálisan nem jön be.
ma 08:29
 13/31 anonim ***** válasza:
8%
Persze, megy a checklist, ha magasabb lennél, akkor az lenne a baj, hogy keveset keresel, nincs Lambod, Ferrari, meg 400 milliós lakás a budai oldalon.
ma 08:58
 14/31 anonim ***** válasza:
25%
Úgyse olvassa a csaj de ha olvassa sem érdekel. Én 190 cm vagyok és hülyét kapok az ilyen magasság mániás törpéktől nem tudok rá nőként tekinteni.
ma 08:59
 15/31 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom te sem jönnél össze bármilyen nővel az az utadba kerül. Nálad is vannak valami kritériumok, ki tetszik, ki nem. Ugyanígy a nőnél is. Neki nem jönnek be az alacsony pasik, el kell fogadnod.
ma 09:05
 16/31 anonim ***** válasza:
17%

Én 160 cm vagyok, de nem jönnék össze 170 cm-nél alacsonyabb pasival, a túl alacsony férfiak nem vonzóak.

Nem lehetetlen találnod valakit, de nagyon nehéz lesz sajnos.

ma 11:29
 17/31 anonim ***** válasza:
160 cm az nagyon alacsony a normál magasságú férfiaknak nagyon ciki ilyen törpe nővel mutatkozni, én 180 cm vagyok és már nekem sem kéne olyan alacsony csaj.
ma 11:46
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
158 cm a nő és nem elég a te magasságod? Ha 175 cm lennél akkor meg azt mondaná hogy túl magas vagy hozzá. Van sapka, nincs sapka......
ma 11:47
 19/31 anonim ***** válasza:
30%

Sztm meg had várjon el mindenki , amit akar.

Engem pl marhára hidegen hagy, hogy a 190 centis kommentelő minek tart. Semmit nem befolyásolja az életem.

ma 12:16
 20/31 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat. nem akartam bunkonak tunni amikor feltettem a kerdest, de nagyon elvagyok keseredve.

a 18. valaszolonak csak annyit hogy biztos vagyok benne hogy nem lenne baja ha magasabb lennek. kb 2 eve ert veget a 7 eves parkapcsolata ahol a ferfi 187 cm magas volt es nem a magassag kulonbseg miatt alakult igy az eletuk. annyira nehez elfogadni ezt a helyzetet mert nagyon szeretem. azon gondolkodtam hogy muteti beavatkozashoz is nyulnek hogy egy kicsivel magasabb legyek es konnyebb legyen a helyzetem ugy mint a 175+ vekony testalkatu ferfiaknak

ma 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!