Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, csináltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, csináltatok már olyat, hogy ghostingoltatok az ismerkedésből, aztán újra visszatértetek?

Figyelt kérdés

#szuperzöld
ma 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Akiből nem kérek, abból nem kérek.
ma 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Megesett hogy elbizonytalanodtam hogy valoban offolnom kellett e nem e én néztem be vmit.

Aztan igy visszacsinaltam az egeszet felvettem a kapcsolatot, lett 2.randi es ott már 100 ra meggyőződtem hogy nagyonis jol tettem hogy ignorálom a p.csába. még meg is utáltam a randi végére.

Ilyen 10 év alatt 1 volt.

Azaz az osszes többinél mégcsak el se gondolkodtam hogy jol tettem e hogy offoltam. Holtbiztos vagyok benne.

ma 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi az a szuperzöld?
ma 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, de velem csinálták már ezt
ma 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
"Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette”
ma 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Heti egyszer, nax. kétszer, ha Valentin-nap is volt a héten, esetleg háromszor.
ma 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Privátot nem kérek, stabil párkapcsolatom van a jicini sonkásemberrel.

Köszönöm.

#5-ös és #6-os voltam

ma 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez àltalában akkor történik, amikor pofára esnek az alfachad jelöltnél és visszakullognak a betabux opcióhoz.
ma 10:49
 9/11 A kérdező kommentje:
#7-esnek isteni lehet a humora, gondolom tele a postaládája.
ma 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:

#3 gondolom fiatal lehetsz és nem láttad az ötödik elem ide vonatkozó részét.

manka lányának is küldöm.

ma 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!