Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik ghostingoltak már...

Azok akik ghostingoltak már valakit, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Értem ezt akár ismerkedésnél vagy csak netes beszélgetéseknél. Mik azok a személyiségjegyek és tulajdonságok amikre azt mondjátok hogy "Jobb ha ezt az embert inkább elkerülöm"?

Jöhetnek konkrét sztorik is!

2022. máj. 28. 20:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Ha tényleg érdekelne a válasz, magyarul tetted volna fel a kérdést...
2022. máj. 28. 20:19
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem tudtam hogy van-e erre megfelelő magyar szó, lényegében azt jelenti amikor netes beszélgetésnél az egyik fél abbahagyja a válaszolást, és direkt figyelmen kívül hagyja a beszélgetőtársát valamilyen ok miatt.

Remélem így már érthetőbb :)

2022. máj. 28. 20:23
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon nyomult és egyáltalán nem értett a szóból, amikor mondtam hogy nekem ez sok. Mivel nem igazán vette a lapot, hiába kértem nem akartam több időt beleölni egy olyan emberbe, aki egyáltalán nincs rám tekintettel.
2022. máj. 28. 20:25
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
Mit csináltunk!?
2022. máj. 28. 20:39
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Nő vagyok és egy nő nagyon nyomult (előben) nagyon barátkozni akart.

Napi 20 SMS és számtalan ígérgetés (munkát bevállalt) után elszakadt bennem a cérna és ignoráltam onnantól fogva.

Azt hiszem a mai napig nem érti. (épp 10 éve történt)

2022. máj. 28. 20:40
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

ghostingolni = ignorálni, levegőnek nézni, amikor írnak neked és te nem reagálsz soha az illetőnek.

(Csak, mert kérdezték mit jelent a szó)

2022. máj. 28. 20:56
 7/22 anonim ***** válasza:
17%

"ghostingolni = ignorálni"

Imádom az intelligens embereket... :D Egy indokolatlan külföldi szót egy szintén külföldi, indokolatlan jövevényszóval magyaráz.

2022. máj. 28. 21:03
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Azért az "ignorál" szót már sokan használják, él a köznyelvben.

Persze mondhatjuk magyarul is, de szerintem aki nem tudja, mit jelent az ignorálni, nem túl okos.

2022. máj. 28. 21:06
 9/22 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az a nem túl okos, aki képtelen kifejezni magát az anyanyelvén.
2022. máj. 28. 21:09
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

7, de az ignorálni szó jelentését többen ismerik, illetve utána folytattam tovább, hogy levegőnek nézni és el is magyaráztam, hogy pontosan mit jelent.

Nem az okoskodás volt a célom, főleg, mert tényleg nem vagyok intelligens, csak látom, hogy van aki nem ismeri a ghostingolni szó jelentését és, ha látják leírva, hogy mit jelent, akkor már tudnak segíteni is a kérdezőnek hasznos válasszal.

2022. máj. 28. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!