Azok akik ghostingoltak már valakit, miért tettétek?
Értem ezt akár ismerkedésnél vagy csak netes beszélgetéseknél. Mik azok a személyiségjegyek és tulajdonságok amikre azt mondjátok hogy "Jobb ha ezt az embert inkább elkerülöm"?
Jöhetnek konkrét sztorik is!
Nem tudtam hogy van-e erre megfelelő magyar szó, lényegében azt jelenti amikor netes beszélgetésnél az egyik fél abbahagyja a válaszolást, és direkt figyelmen kívül hagyja a beszélgetőtársát valamilyen ok miatt.
Remélem így már érthetőbb :)
Nő vagyok és egy nő nagyon nyomult (előben) nagyon barátkozni akart.
Napi 20 SMS és számtalan ígérgetés (munkát bevállalt) után elszakadt bennem a cérna és ignoráltam onnantól fogva.
Azt hiszem a mai napig nem érti. (épp 10 éve történt)
ghostingolni = ignorálni, levegőnek nézni, amikor írnak neked és te nem reagálsz soha az illetőnek.
(Csak, mert kérdezték mit jelent a szó)
"ghostingolni = ignorálni"
Imádom az intelligens embereket... :D Egy indokolatlan külföldi szót egy szintén külföldi, indokolatlan jövevényszóval magyaráz.
Azért az "ignorál" szót már sokan használják, él a köznyelvben.
Persze mondhatjuk magyarul is, de szerintem aki nem tudja, mit jelent az ignorálni, nem túl okos.
7, de az ignorálni szó jelentését többen ismerik, illetve utána folytattam tovább, hogy levegőnek nézni és el is magyaráztam, hogy pontosan mit jelent.
Nem az okoskodás volt a célom, főleg, mert tényleg nem vagyok intelligens, csak látom, hogy van aki nem ismeri a ghostingolni szó jelentését és, ha látják leírva, hogy mit jelent, akkor már tudnak segíteni is a kérdezőnek hasznos válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!