Miért ghostingol valaki?
Az esetek 99%-ában ha beszélek itt valakivel gyakorin az egy idő után ghostingol. De nem hónapok után, hanem pár üzenet után, még aznap amikor elkezdünk beszélgetni. Volt már, hogy előre mondtam, hogy ne tűnjenek el, és megígérték, hogy nem fognak, meg eddig semmi gáz nincs velem amiért eltűnnének, majd szólnak ha lesz okuk rá, aztán másnap kerestem őket, de nem írtak vissza. Pedig megígérték, hogy nem tűnnek el, és mégis.
Meg vannak azok akikkel elkezdek beszélgetni, tök jól kijövünk, egy hullámhosszon vagyunk, én folytatom a beszélgetést, de ők nem írnak arra már semmit többé.
Miért van ez? Mi vesz rá valakit arra, hogy szó nélkül eltűnjön, ha előtte jól kijöttünk, meg jól eltudtunk beszélgetni?
Mert nem érdekled őket, történt velük valami, munka/iskola, nem érnek rá stb. Annyi meg annyi oka lehet, ne emészd magad, ismerkedj mással.
Amúgy magyarul úgy szoktuk mondani, hogy "felszívódik" valaki.
#3-nak - Akkor én már 20 évesen őskövület vagyok vagy mi? :D Nagyon gáz a "ghosting" szó a magyar nyelvben, már bocs...
A kérdésre válaszolva, sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, a való életben is nagyon sok ember felszívódik, nemcsak a neten. Értem, hogy idegesít, de elsősorban nem a te hibád, úgyhogy ne rugózz rajta, ne stresszeld vele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!