Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ghostingol valaki?

Miért ghostingol valaki?

Figyelt kérdés

Az esetek 99%-ában ha beszélek itt valakivel gyakorin az egy idő után ghostingol. De nem hónapok után, hanem pár üzenet után, még aznap amikor elkezdünk beszélgetni. Volt már, hogy előre mondtam, hogy ne tűnjenek el, és megígérték, hogy nem fognak, meg eddig semmi gáz nincs velem amiért eltűnnének, majd szólnak ha lesz okuk rá, aztán másnap kerestem őket, de nem írtak vissza. Pedig megígérték, hogy nem tűnnek el, és mégis.

Meg vannak azok akikkel elkezdek beszélgetni, tök jól kijövünk, egy hullámhosszon vagyunk, én folytatom a beszélgetést, de ők nem írnak arra már semmit többé.

Miért van ez? Mi vesz rá valakit arra, hogy szó nélkül eltűnjön, ha előtte jól kijöttünk, meg jól eltudtunk beszélgetni?

2021. máj. 21. 12:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Értem. Akkor nagyon fenszi lehet ez a szó manapság a fiatalok körében. Csak arra kell odafigyelni, hogy az angol érettségit sikerüljön legalább hármasra megírni.

2021. máj. 21. 13:19
 12/23 A kérdező kommentje:
11, Angliában élek, hidd el, nekem nem lesz szükségem rá. Már most perfect vagyok angolból. :)
2021. máj. 21. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Ó, már érthető, miért tűnnek el... Én sem szívesen beszélgetek ilyen egoistákkal, mint te :D
2021. máj. 21. 13:39
 14/23 A kérdező kommentje:
13, azért vagyok egoista, mert kijavítottalak, hogy Angliában élek és majdnem tökéletesen beszélem az angolt? Most ebbe mi az egoizmus? Szerénykedjek, meg mondjam, hogy igen, biztos 3-as lenne az angol érettségim, mert csak ilyen divatszavakat tudok angolul? Vagy mit kellett volna erre mondanom? Én csak kijavítottalak.
2021. máj. 21. 13:46
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

#12:

Pedig a #12-es kommented elég egodoppingosan hangzott.

2021. máj. 21. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Engem biztos nem javítottál ki, mert azt nem én írtam :D
2021. máj. 21. 14:54
 17/23 A kérdező kommentje:
16, akkor a 11-est. :D
2021. máj. 21. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Az első mondatokból kiderül, hogy milyen az illető személyiségre vonatkozóan.

Sokan nem akarnak azonos neművel beszélgetni, vagy épp az életkorkülönbségek miatt.

2021. máj. 21. 15:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Talál magának valaki mást
2021. máj. 21. 16:00
 20/23 anonim válasza:
92%
Szerintem például, azért ghostingolhatott téged, amiért én is sok embert ghostingoltam anno. Sokszor előfordult velem régebben, hogy a játékokban megismerkedtem emberekkel és tök jókat beszélgettünk, de ahogy mélyebbre megy a beszélgetés annál jobban látszik, hogy milyen is valaki a felszín alatt. Rengeteg gyűlölködő ember van, akiről kiderül, hogy ilyen romboló természetűek a minden napokban. Az a legnagyobb élményük, hogy miként lehet a másikat megalázni. Számomra ez mindig visszataszító volt. Nagyon sokan fulba nyomták. A sok ilyen ember után már, ha csak egy kicsit megérzem ennek a szagát, akkor inkább odébb állok. Nekem nem hobbi mások megalázása. Nem tudok együtt nevetni valaki nyomorán bárki is legyen az. Valamiért sok ember így akar ismerkedni.
2021. júl. 14. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!