Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik ghostingoltak már...

Azok akik ghostingoltak már valakit, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Értem ezt akár ismerkedésnél vagy csak netes beszélgetéseknél. Mik azok a személyiségjegyek és tulajdonságok amikre azt mondjátok hogy "Jobb ha ezt az embert inkább elkerülöm"?

Jöhetnek konkrét sztorik is!

2022. máj. 28. 20:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
5%

"Mondtam hogy túl sokat keres, ráadásul túl közvetlen, perverz, nyomulós, nekem ez túl sok, kellemetlen.. Ezt természetesen udvariasan. Mondta hogy okés, de nem változott semmit."

Azt azért remélem, nem vártad, hogy majd te megváltoztatod őt... Minden kapcsolat alapszabálya (a mondjuk 6 év alatti gyerek és szülő kapcsolatán kívül), hogy mindenki olyan, amilyen, úgy kell elfogadni - vagy ha nem tetszik, elkerülni.

2022. máj. 29. 06:19
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
#21 nem vártam hogy megváltoztatom. De igen is lehet tapintatosnak lenni, hogy mondjuk ne írjon rám napi 30x hogy mizu. A kompromisszum nem egyenlő azzal, hogy megváltoztatod a másikat, egy kapcsolatban igenis kell alkalmazkodni néha. Ő nem volt hajlandó, úgyhogy hagytam.
2022. máj. 29. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!