Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik ghostingoltak már...

Azok akik ghostingoltak már valakit, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Értem ezt akár ismerkedésnél vagy csak netes beszélgetéseknél. Mik azok a személyiségjegyek és tulajdonságok amikre azt mondjátok hogy "Jobb ha ezt az embert inkább elkerülöm"?

Jöhetnek konkrét sztorik is!

2022. máj. 28. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

Erre a kérdésre tök egyszerű a válasz: azért tették mert büdös bunkók akiket gyerekkorukban a szüleik annyira nem tanítottak meg hogy nem játszanak más emberek érzéseivel és ha valaki szól hozzájuk azt nem hagyják figyelmen kívül.

Üdv, egy többszörös ghosting-áldozat, aki kvázi az összes hitét elvesztette az emberiségben, azon belül is főleg a nőkben.

2022. máj. 28. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

11# Tuti hogy tettél is érte!

Ok nélkül senkit nem ghostingolnak.

2022. máj. 28. 21:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy a másik félnek fedélzeti problémái vannak.
2022. máj. 28. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#3-as, konkrétan megmondtad neki,hogy ne keressen ennyit?

Engem ghostingolt egy férfi, aki nagyon sokat keresett, volt,amikor napi 20 üzenetet írt, majd miután már nem keresett, gondoltam arra vár,hogy én keressem,de aztán kiderült ,hogy nem így van. Sajnálom,hogy csak későn jöttem rá erre(miután nem írt vissza),hiszen minden nap keresett, sőt, ha kerestem is egyből visszaírt,amint tudott. Azóta se tudom mit ronthattam el,hiába kérdeztem tőle. Én csak egy lezárást szerettem volna, hiszen 1 évig találkozgattunk, beszélgettünk.

Csak azért Tőled kérdezem,mert sajnos bánt ez a lezárás nélküliség(tudom, nem kéne,túl kéne lépni),és szeretném megtudni hol és mit ronthattam el,esetleg mit nem vettem észre pl utalások. Mert, sose mondta ki így, se direkt/indirekt formában.

2022. máj. 28. 21:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 igen. Mondtam hogy túl sokat keres, ráadásul túl közvetlen, perverz, nyomulós, nekem ez túl sok, kellemetlen.. Ezt természetesen udvariasan. Mondta hogy okés, de nem változott semmit.
2022. máj. 28. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Melyik vagy te, a nő vagy a férfi?
2022. máj. 28. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
#3 Köszönöm a válaszodat!
2022. máj. 28. 22:09
 18/22 anonim ***** válasza:
#16 nő
2022. máj. 28. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Fiatal voltam, ha ismerkedés közben rájöttem, hogy nem akarok az illetőtől semmit, ghostingoltam. Nem akartam/mertem konfrontálni. Most már bánom, kedves fiúk voltak és ez nem volt szép.
2022. máj. 29. 01:17
 20/22 anonim ***** válasza:

"bánt ez a lezárás nélküliség(tudom, nem kéne,túl kéne lépni),és szeretném megtudni hol és mit ronthattam el,esetleg mit nem vettem észre"

Ha ezt elkezdenétek elemezni, az a kapcsolat folytatása lenne, amit ő nyilván nem akar - és azt mondod, te sem, úgyhogy lapozzál.

2022. máj. 29. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!