Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy ghostingoltál?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy ghostingoltál? Ha igen, volt már olyan hogy meggondoltad magad, és fél-egy év után visszatértél? Hány éves vagy? Elsősorban 16-18 éves lányok válaszára vagyok kíváncsi. Más is válaszolhat, de nemet/életkort írjatok. Köszönöm.okt. 27. 13:52
1/9 A kérdező kommentje:
Az eltűnés/visszatérés oka is érdekel.
okt. 27. 14:00
2/9 anonim válasza:
27 vagyok. Rám írt egy srác, picit beszélgettünk, de ghostingoltam fél évre. Rám írt újra. 4 éve együtt vagyunk. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nektek. Köszi a válaszod.
okt. 27. 15:09
4/9 anonim válasza:
Szinte mindig. Egyszerűen nem mertem odaállni eléjük és elmondani, hogy vége. 30L
5/9 A kérdező kommentje:
Pedig csak ennyi kellett volna, mint azt most is tetted. Neked több bátorságot. És pár ingyen “sms”-t kívánok hogy legalább annyit tegyél meg hogy ne várjanak utánad fölöslegesen.
okt. 27. 15:16
6/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nem kellett volna személyeskednem. Csak érintett vagyok a témában.
okt. 27. 15:20
7/9 anonim válasza:
Soha, nem is értem az ilyesmit. Nekem is volt olyan, hogy nem volt szívem/bátorságom élőben megmondani az embernek, hogy nem jön be, de akkor megírtam neki sms-ben, tehát nem hagytam információ nélkül. De ez csak ilyen első randis (vakrandis) dolognál volt. Rendes kapcsolatban végképp nem tudom elképzelni az ilyesmit. Aki ilyet csinál, annak biztosan baj van az agyával.
8/9 anonim válasza:
Volt, hogy ghostingoltam, de csak azért mert nem értette meg, hogy nem akarok kapcsolatot+nagyon tapadós, önmagát sajnáltató fiatal emberről volt szó. De én se mondtam meg neki, hogy azért nem akarok kapcsit, mert nem jön be.
16l
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi 7-8
okt. 28. 11:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!