Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 3 év korkulonbseg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 3 év korkulonbseg sok? Én 17 vagyok ő 14

Figyelt kérdés
febr. 17. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

A 3 év korkülönbség önmagában nem sok, de ebben az életkorban nagyobb lehet a különbség érettségben és élethelyzetben. Fontos, hogy hasonló szinten legyetek gondolkodásban és érzelmileg is jól működjön a kapcsolat. Ha jól megértitek egymást és mindketten komfortosan érzitek magatokat, akkor a kor nem kell, hogy akadály legyen.

18/f

febr. 17. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se a korkülönbség sok, hanem a te életkorod. Megpróbálni meg lehet, semmit nem veszítetek vele, maximum idő közben kiderül, hogy nem illetek egymáshoz.
febr. 17. 21:18
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem sok
febr. 17. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezt nem lehet előre megjósolni. Kettőtök érettségi szintjétől és az érzelmeitek erősségén múlik minden.
tegnapelőtt 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokat nem veszíthettek azzal, ha megpróbáljátok, sőt, igazából csak nyerhettek rajta.
tegnapelőtt 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, sőt ha pár év alatt kiderül hogy nem menne az még mindig jobb mintha egész életetekben sajnálnátok, hogy de jó lett volna.. egy próbát biztos megér, csak óvatosan, nem bele a közepébe.
tegnapelőtt 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ez sok mindentől függ, nem ismerlek titeket, így nem tudom, hogy mennyire illetek össze, de, ha ti okésnak érzitek, akkor szerintem semmi akadálya. pár év és semminek fog tűnni az a három év.
tegnapelőtt 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!