Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az érzés szerelem vagy pedig majd elmúlik kis idő múlva? 19L A másik baj a korkulonbseg, ő 16 lesz.
Szoval amit érzek abban nem vagyok biztos hogy szerelem, lehet csak ilyen testvéri szeretet érzek iránta.
Amit érzek az nagyjából, hogy mindig várom hogy írjon, amikor ír akkor iszonyatosan boldog vagyoook. És szeretem a hangját is. Meg amikor találkozunk. Bár így csak haverok vagyunk. És azt érzem hogy szeretnék róla gondoskodni, megölelni, hozzábújni, megbecsülni őt. És még szeretném védeni a csalódásoktól hogy megint összetörjék és fájdalmat okozzanak neki. Szeretném simogatni a haját, és tényleg minden terhén megosztozni. Viszont soknak érzem a korkulonbséget. Kicsit más életszakaszban vagyunk, majdnem 4 évvel idősebb vagyok nála ezért nem szeretnék pedofil lenni. Még nagyon gyerek mégis van amiben felnőttes, de gondolkodasban még néha eléggé naiv és tapasztalatlan. Viszont mégis megszerettem pedig nekem alapból az idősebb férfiak jöttek be.
> érzel valamit
> jól vagy vele
> gondolatok jönnek: pedofil vagyok? Ez elfog múlni? Baj van? Mit szabadna?
Ne gondold túl. Élvezd. Ennyi. Minek parázni ezeken? Lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!