Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj ha 5 ev a korkulonbseg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 5 ev a korkulonbseg?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok 3 honap mulva 15 taborban megismerkedtem egy fiuval aki nemsokara 20 eves lesz. Nagyon jol kijovunk tudunk komaly beszelni es hulyeskedni is. Elmondta h nem csak arra megy. Szuleim elleneznek a kapcsolatot. Mi a velemenyetek,mit csinaljak?

2016. júl. 16. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
ha távkapcsi, akkor úgyse lesz tartós
2016. júl. 16. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy ,hogy te még csak most leszel 15 ,igen sok.De te tudod.Én egyetértek a szüleiddel.
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből úgy hozzáállni, hogy a szüleid majd ellenzik.
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés távkapcsolat működik, így ennek nem jósolnék nagy reményeket.

a korkülönbség pedig: Te most kezded a gimnáziumot, ő főiskolás.

A szüleid helyében én is ellenezném. Még 1-2 évig. Onnantól meg úgyis okos felnőttnek gondolja magát nagyon sok tini, és nem hallgat a szüleire. Reméljük, hogy ez nálad nem így lesz.

De ez csak az én véleményem.

2016. júl. 16. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálsz hülyeséget v olyat amit te nem akarsz akkor nem probléma. Attól függ te milyen vagy. Rajtatok múlik/ember függő h probléma-e
2016. júl. 16. 17:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. De honnan veszitrk h tavkapcsolat lrnne?
2016. júl. 16. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem értem hol olvastak olyat hogy "távkapcsolat", de nem is ez a lényeg.

Nézd, elmondom a személyes tapasztalatomat: Én 18 (lassan 19) éves lány vagyok, és 26 éves a barátom. 7 év különbség, és nem látszik meg. Értelmesek vagyunk, ő sem "túl felnőtt", én sem vagyok túl gyerek. DE én már 18 felett vagyok, te még csak 15 vagy. Ennyi idősen még sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy korai és ha a szüleid ellenzik is, azt okkal teszik: szeretnek és féltenek.

Te magad írtad le, azt mondta "nem CSAK arra megy". Egy 20 évesnek mások az igényei, és igen, 15 évesen is megérhet valaki a szexre de szerintem korai (hiába nekem is akkor volt részem az elsőben.. Megbántam). Én a helyedben ezzel is várnék, és a "pasizással" is. Egyszerűen próbáld meg élvezni a "gyerekkort", tudom hogy érnek a hormonok meg minden, de szerintem többet ér ha a tanulásba fektetsz több energiát, esetleg tanulj tovább majd és hidd el, eljön az, akire vársz. Később ez a korkülönbség nem lesz baj, de fiatalon még igenis az lehet. Más egy 20 éves lány, 25 éves fiú közötti kapcsolat, mint egy 15-20 közötti, még ha egyforma is a korkülönbség.

ÁM ez is csak egy tanács, rajtad áll hogy megfogadod-e vagy nem. Egy dolgot viszont tarts észben: a szüleid jót akarnak. :)

2016. júl. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!