Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan menjek oda egy lányhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda egy lányhoz a suliba?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és van egy lány aki nagyon teccik nagyon gyönyörü nem tudom hogyan menjek oda hozzá mert a szünetekben a barátnöivel van és nem tudom hogy miröl beszéljek vele még nem beszéltem vele az a baj hogy alapbol nagyon keveset szoktam beszélni a lányrol meg azt tudom hogy nagyon kedves meg sokat szokot beszélni

febr. 17. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is próbálj természetesnek tűnni, ne erőltesd túl. Ha szünetben a barátnőivel van, próbálj odamenni és köszönj neki egy egyszerű "Szia"-val. Ha válaszol, akkor kérdezz valamit, amiről beszélhettek, például valami közös tantárgyról vagy eseményről a suliban. Fontos, hogy ne aggódj, ha nem minden tökéletes az elején, csak légy kedves és őszinte.

18/f

febr. 17. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Suli után?
febr. 17. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
A làbaiddal😁
tegnapelőtt 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem suli után meg lehetne próbálni, hátha párszor egyedül megy haza. A lényeg annyi, hogy csak szimplán beszélgess vele.
tegnapelőtt 06:47
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Aki nem tudja leírni hogy tetszik az inkább nem menjen oda senkihez
tegnapelőtt 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt javasolnám, hogy suli után menj oda hozzá. Eleve nyitottabb, jobb kedve van az embernek, mikor végre kilép a suliból és elindul hazafelé.
tegnapelőtt 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Hat szerintem akkor is odamehesz hozza ha a baratnoivel beszelget ne felj csak probalj termeszetes lenni

Sok sikert

tegnap 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!