Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor a nők azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?

Figyelt kérdés

Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?

Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

2023. júl. 10. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

27: Nekem az a tapasztalatom, hogy 95% nem akar.

Pl. a példák, amiket itt felhoznak is azt mutatják, hogy nem akarnak.

Itt a GYIK-en is azt olvasom, hogy nem akarnak.

A párkapcsolat még csak nem is az, hogy kiképzed magad családalapítóvá külső-belső tulajdonságaidat tekintve és egzisztenciálisan, de valahogy 3/4 úton afelé.

Úgy vannak, hogy csak fejben akarnának, ha egy nő nagyon teperne és berepülne a szájukba, de 2 gyufát nem tennének érte keresztbe.

Linkeljem az itteni topicokat neked?...

2023. júl. 11. 19:23
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

27: Például ott van a 43. hozzászóló.

Ez nem párkapcsolat!!

2023. júl. 11. 19:25
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

43: Az első, hogy ha az étkeztetés a prioritás a nő részéről, akkor ehhez neked venned kéne egy konyhát (Pesten 1 M/nm csak az ingatlan) és felszerelned bútorral, gépekkel, eszcájggal, függöny, stb.

És meg kéne szerezd, vedd az ételt.

Ez megvan?

Mert ha nem, akkor te pótmamát keresel.

A másik, hogy egy nőnek általában van egy saját lakása. Neked is gondolom.

akkor ez hogy zajlik? Megkéred, hogy járjon át hozzád főzni? De megveszed az ételt hozzá? Kifizeted és hazaviszed?

2023. júl. 11. 19:30
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

44: Esélyed a felvétalin van, vagy más versenyben.

A párkapcsolat nem versenyterület, hanem kellem, öröm.

2023. júl. 11. 19:39
 55/66 anonim ***** válasza:
67%

"Meg maga a tény, hogy itt vagy és válaszolgatsz, arra utal, hogy szeretnél kapcsolatot, csak valamiért nem megy a dolog. Ez nem hangzik rád nézve túl egészségesnek."

Ezt logikailag hogy raktad össze?

2023. júl. 11. 19:52
 56/66 anonim ***** válasza:
48%

Egy szóval sem mondtam azt, hogy CSAK ennyi lenne egy párkapcsolat. Azt szerettem volna kifejezni, hogy ez a BEUGRÓ a legtöbb férfinál (kivételek vannak és ráadásul a többség kevesebbel is beéri. Pl. elég csak a szex, ami szerintem még rosszabb dolog párkapcsolati szempontból). Ezt ha összevetjük a nők hasonló elvárásait tartalmazó listával, igencsak rövidke...

Amúgy ezt pont egy érettebb 40-es nőtől hallottam. "Milyen egyszerűek a férfiak! Teszel elé kaját, leszopod, és utána egy hétig bármire ráveheted." Van benne igazság.

Nem tudom miért vagy fennakadva a kaján. Ezt csak egy lehetséges és gyakori módozatként említettem a gondoskodás és a szeretet kifejezésére (lásd "szeretetnyelvek"). 50 éve pedig még annyira gyakori volt, hogy minden háziasszony csinálta (jó, el is várták tőlük; de a férfiakkal szemben is voltak bőven elvárások). Nagyanyámról szép emlékeim vannak ilyen téren. Imádott főzni és imádott gondoskodni. Cserébe pedig megcsináltuk neki a bevásárlást, kertet, fűnyírást, ház körüli munkákat és még a takarításba is besegítettünk. Jól működő rendszer volt, mindenki jól járt. Manapság egyes nők a főzést a "házicselédség" jelképeként tekintik. Teljesen érthetetlen számomra.

De hagyjuk a főzést. Ha ezt nem, akkor mi az ami számodra jobban megfelelne a gondoskodásod és a szereteted kifejezésére?

2023. júl. 11. 19:56
 57/66 anonim ***** válasza:
48%
#55 Mi ebben a nem logikus?
2023. júl. 11. 19:57
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

"Érted már, hogy mit akarok mondani?"

Ezt mindvégig értettem, csillagvirág, de aki nem veszi a fáradságot, hogy normális képet töltsön fel magáról, azt nem fogja senki kétszer megnézni. Pont mert internetes ismerkedés, a képed legyen jó. Ha ismerkednék, én is jól beállított egész alakos, mosolygós képet tennék fel, nem olyat, ami ébredés után 2 perccel készült, kócos vagyok és puffadt a fejem.

Miért érdekeljen engem valaki, aki ennyire leszar mindent VAGY akinek ez a maximuma?

2023. júl. 11. 19:58
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy ezt pont egy érettebb 40-es nőtől hallottam. "Milyen egyszerűek a férfiak! Teszel elé kaját, leszopod, és utána egy hétig bármire ráveheted." Van benne igazság."

Én nem egy 80-as évekbeli rádiókabaréban akarok élni, nem akarom "rávenni" semmire a páromat, azt akarom, hogy akarjon dolgokat csinálni, és ne legyen agyatlan ösztönlény. Ha ennek a 40-es nőnek is csak valaki kellett, legyen vele boldog.

2023. júl. 11. 20:00
 60/66 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, én minden profilnál elidőzök akár percekig is, akár többször is. 🤷‍♀️

De tisztában vagyok vele, hogy női oldalon mi a hozzáállás. És bármit mondhatok, változni nem fog.

2023. júl. 11. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!