Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

27: Nekem az a tapasztalatom, hogy 95% nem akar.
Pl. a példák, amiket itt felhoznak is azt mutatják, hogy nem akarnak.
Itt a GYIK-en is azt olvasom, hogy nem akarnak.
A párkapcsolat még csak nem is az, hogy kiképzed magad családalapítóvá külső-belső tulajdonságaidat tekintve és egzisztenciálisan, de valahogy 3/4 úton afelé.
Úgy vannak, hogy csak fejben akarnának, ha egy nő nagyon teperne és berepülne a szájukba, de 2 gyufát nem tennének érte keresztbe.
Linkeljem az itteni topicokat neked?...

27: Például ott van a 43. hozzászóló.
Ez nem párkapcsolat!!

43: Az első, hogy ha az étkeztetés a prioritás a nő részéről, akkor ehhez neked venned kéne egy konyhát (Pesten 1 M/nm csak az ingatlan) és felszerelned bútorral, gépekkel, eszcájggal, függöny, stb.
És meg kéne szerezd, vedd az ételt.
Ez megvan?
Mert ha nem, akkor te pótmamát keresel.
A másik, hogy egy nőnek általában van egy saját lakása. Neked is gondolom.
akkor ez hogy zajlik? Megkéred, hogy járjon át hozzád főzni? De megveszed az ételt hozzá? Kifizeted és hazaviszed?

44: Esélyed a felvétalin van, vagy más versenyben.
A párkapcsolat nem versenyterület, hanem kellem, öröm.

"Meg maga a tény, hogy itt vagy és válaszolgatsz, arra utal, hogy szeretnél kapcsolatot, csak valamiért nem megy a dolog. Ez nem hangzik rád nézve túl egészségesnek."
Ezt logikailag hogy raktad össze?

Egy szóval sem mondtam azt, hogy CSAK ennyi lenne egy párkapcsolat. Azt szerettem volna kifejezni, hogy ez a BEUGRÓ a legtöbb férfinál (kivételek vannak és ráadásul a többség kevesebbel is beéri. Pl. elég csak a szex, ami szerintem még rosszabb dolog párkapcsolati szempontból). Ezt ha összevetjük a nők hasonló elvárásait tartalmazó listával, igencsak rövidke...
Amúgy ezt pont egy érettebb 40-es nőtől hallottam. "Milyen egyszerűek a férfiak! Teszel elé kaját, leszopod, és utána egy hétig bármire ráveheted." Van benne igazság.
Nem tudom miért vagy fennakadva a kaján. Ezt csak egy lehetséges és gyakori módozatként említettem a gondoskodás és a szeretet kifejezésére (lásd "szeretetnyelvek"). 50 éve pedig még annyira gyakori volt, hogy minden háziasszony csinálta (jó, el is várták tőlük; de a férfiakkal szemben is voltak bőven elvárások). Nagyanyámról szép emlékeim vannak ilyen téren. Imádott főzni és imádott gondoskodni. Cserébe pedig megcsináltuk neki a bevásárlást, kertet, fűnyírást, ház körüli munkákat és még a takarításba is besegítettünk. Jól működő rendszer volt, mindenki jól járt. Manapság egyes nők a főzést a "házicselédség" jelképeként tekintik. Teljesen érthetetlen számomra.
De hagyjuk a főzést. Ha ezt nem, akkor mi az ami számodra jobban megfelelne a gondoskodásod és a szereteted kifejezésére?

"Érted már, hogy mit akarok mondani?"
Ezt mindvégig értettem, csillagvirág, de aki nem veszi a fáradságot, hogy normális képet töltsön fel magáról, azt nem fogja senki kétszer megnézni. Pont mert internetes ismerkedés, a képed legyen jó. Ha ismerkednék, én is jól beállított egész alakos, mosolygós képet tennék fel, nem olyat, ami ébredés után 2 perccel készült, kócos vagyok és puffadt a fejem.
Miért érdekeljen engem valaki, aki ennyire leszar mindent VAGY akinek ez a maximuma?

"Amúgy ezt pont egy érettebb 40-es nőtől hallottam. "Milyen egyszerűek a férfiak! Teszel elé kaját, leszopod, és utána egy hétig bármire ráveheted." Van benne igazság."
Én nem egy 80-as évekbeli rádiókabaréban akarok élni, nem akarom "rávenni" semmire a páromat, azt akarom, hogy akarjon dolgokat csinálni, és ne legyen agyatlan ösztönlény. Ha ennek a 40-es nőnek is csak valaki kellett, legyen vele boldog.

Érdekes, én minden profilnál elidőzök akár percekig is, akár többször is. 🤷♀️
De tisztában vagyok vele, hogy női oldalon mi a hozzáállás. És bármit mondhatok, változni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!