Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukaként már esélyem sincsen normális párkapcsolatra?
Nem tartom magamat csúnyának, vannak nálam sokkal szebbek, de úgy gondolom kihozom magamból a maxot. Van házam, autóm, egy stabil saját vállalkozásom. Illetve ugyebár van egy kisfiam, akit egyedül nevelek, az exem pedig hálisten nem ront bele a képbe.
Az elmúlt pár hónapba elkezdtem ismerkedni és azt tapasztaltam hogy normális férfiaknál kb esélyem sincs, de megértem hogy valakinek sok az hogy gyerekem van. Ettől függetlenül viszont nem szeretnék olyan pasit aki nem felel meg annak a néhány alapvető igényemnek.
Az elvárásaim pedig csak annyik hogy a kémia meglegyen, ne legyen egy munkakerülő, felelőtlen, meggondolatlan, anyuci kisfia, olyan aki a kutyának sem kell de már mindenkinél bepróbálkozott vagy esetleg olyan aki csak azért jön velem össze mert ohh jólvan ez, jobb mint a semmi.
Nem vagyok egyébként elkeseredve, ráérek még, csak egy kicsit aggaszt hogyha innestől kezdve ezen a szinten kell keresgéljek.. Egy rossz döntést már meghoztam mint tudjuk, mégegyet nem szeretnék.
Az meg méginkább szúrja a szemem (nem féltékenység) hogy exemnek pl azonnal lett ránézésre normális párja, pedig egyáltalán nem foglalkozik a saját gyermekével és negyed olyan stabil élete nincsen mint nekem.
A gyereket tekintve a gyermek az anyjával él többségében. Az apjánál csak ritkán vagy csak 2 hetente vagy annál is ritkábban van.
így a férfit lazábban kezelik mert alapesetben mindenki úgy is gondolja h ritkán lesz útban a gyerek.
Viszont a nőnél mindig ott van.
Nem tudom, remélem érthető, hogy mit akaork ezzel mondani.
Szóval az a gyerek 14 éves koráig tuti ott lesz minden nap az anyjával, nagyon ritka lesz mikor kettesben lehettek. És igen ez sok embernek zavaró.
De ez már egy jobb helyzet egy amolyan plusz pont ha az apa teszem fel egyáltalán nincs képben.
És aki választhat 2 nő közül ahol mindkét nő ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik de az egyiknek gyereke van, akkor azt választja akinek nincs.
Szóval kicsi az esély arra, hogy megkapd ugyanazt a pasit akit gyerek nélkül kapnál meg.
Ez érdekes...én több ilyen férfit is ismerek.
Én nőt nem igazán ismerek ilyet.
Sőt, nem egy nő volt akivel összejöttem direkt azért is mert nem akart gyereket, soha semmilyen módon , ábszolúte nem! És ez nem is fog változni.
De már 3x is rácsesztem erre mert ahogy teltek az évek mindegyiknél előjött h még is csak akar.
"Szóval maradnak a kevésbé jól kereső, nem jóképű pasik"
Es ilyenkor rovazni kell? Mindjart hozatok Magyarorszagrol egy csomag 100-as zsepit.....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!