Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anyukaként már esélyem sincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukaként már esélyem sincsen normális párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nem tartom magamat csúnyának, vannak nálam sokkal szebbek, de úgy gondolom kihozom magamból a maxot. Van házam, autóm, egy stabil saját vállalkozásom. Illetve ugyebár van egy kisfiam, akit egyedül nevelek, az exem pedig hálisten nem ront bele a képbe.

Az elmúlt pár hónapba elkezdtem ismerkedni és azt tapasztaltam hogy normális férfiaknál kb esélyem sincs, de megértem hogy valakinek sok az hogy gyerekem van. Ettől függetlenül viszont nem szeretnék olyan pasit aki nem felel meg annak a néhány alapvető igényemnek.

Az elvárásaim pedig csak annyik hogy a kémia meglegyen, ne legyen egy munkakerülő, felelőtlen, meggondolatlan, anyuci kisfia, olyan aki a kutyának sem kell de már mindenkinél bepróbálkozott vagy esetleg olyan aki csak azért jön velem össze mert ohh jólvan ez, jobb mint a semmi.

Nem vagyok egyébként elkeseredve, ráérek még, csak egy kicsit aggaszt hogyha innestől kezdve ezen a szinten kell keresgéljek.. Egy rossz döntést már meghoztam mint tudjuk, mégegyet nem szeretnék.

Az meg méginkább szúrja a szemem (nem féltékenység) hogy exemnek pl azonnal lett ránézésre normális párja, pedig egyáltalán nem foglalkozik a saját gyermekével és negyed olyan stabil élete nincsen mint nekem.

2023. júl. 3. 16:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Azért van ez mert a húspiaci indexe a nőknek 18-28ig van a maxon. Amint anya leszel beesel meredeken és onnan már csak lefelé vezet az út. Míg egy elvált férfi simán talál magának még friss nőt.
2023. júl. 3. 16:39
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Vannak emberek, akik így is tudják szeretni a másikat. Nyilván nem top kinézetű, és fizetésű férfit. De egy olyat aki dolgozik, emberileg normális, kedves és megbizható, simán tudsz találni. Persze nem mindegy mit keresel. Mert ugyan párod biztos akar lenni jópár ember, pótapa aki csak azért kell, hogy legyen még egy fizetés, meg egy ember akit lehet csesztetni, a házkörüli dolgokkal, nem sok van.
2023. júl. 3. 16:49
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

A gyereket tekintve a gyermek az anyjával él többségében. Az apjánál csak ritkán vagy csak 2 hetente vagy annál is ritkábban van.

így a férfit lazábban kezelik mert alapesetben mindenki úgy is gondolja h ritkán lesz útban a gyerek.

Viszont a nőnél mindig ott van.

Nem tudom, remélem érthető, hogy mit akaork ezzel mondani.

Szóval az a gyerek 14 éves koráig tuti ott lesz minden nap az anyjával, nagyon ritka lesz mikor kettesben lehettek. És igen ez sok embernek zavaró.

De ez már egy jobb helyzet egy amolyan plusz pont ha az apa teszem fel egyáltalán nincs képben.

És aki választhat 2 nő közül ahol mindkét nő ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik de az egyiknek gyereke van, akkor azt választja akinek nincs.

Szóval kicsi az esély arra, hogy megkapd ugyanazt a pasit akit gyerek nélkül kapnál meg.

2023. júl. 3. 16:51
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
Számomra a legnehezebb az, hogy olyan pasit nem találni aki nem akar gyereket, de másét felnevelné, ha meg akar, akkor akarni fog sajátot is, amit viszont én nem akarok. A legkönnyebb olyat találni, akinek már van sajátja, viszont ebben a kategóriában a jól kinéző, jól kereső pasik találnak gyermektelen nőt is. Szóval maradnak a kevésbé jól kereső, nem jóképű pasik.
2023. júl. 3. 16:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes...én több ilyen férfit is ismerek.

Én nőt nem igazán ismerek ilyet.

Sőt, nem egy nő volt akivel összejöttem direkt azért is mert nem akart gyereket, soha semmilyen módon , ábszolúte nem! És ez nem is fog változni.

De már 3x is rácsesztem erre mert ahogy teltek az évek mindegyiknél előjött h még is csak akar.

2023. júl. 3. 17:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mennyi idős vagy.
2023. júl. 3. 17:19
 7/19 anonim ***** válasza:
8%

"Szóval maradnak a kevésbé jól kereső, nem jóképű pasik"

Es ilyenkor rovazni kell? Mindjart hozatok Magyarorszagrol egy csomag 100-as zsepit.....

39F incel

2023. júl. 3. 17:23
 8/19 anonim ***** válasza:
39%
Nyugi, őt is felcsinálja majd és őt is otthagyja majd!
2023. júl. 3. 17:44
 9/19 anonim ***** válasza:
95%
A lízingelt lányom 6 éves volt mikor összejöttem a feleségemmel. Szóval no para
2023. júl. 3. 18:06
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
A lizingelt az az hogy fizetsz miatta?
2023. júl. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!