Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek csak hülyít? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak hülyít? Vagy túlreagálom és ez így normális?

Figyelt kérdés
Majdnem két hónapja ismerkedünk egy lánnyal. Minden nap beszélünk, délelőttől kezdve, sokszor éjszakába nyúlóan. Találkozni még csak háromszor tudtunk, viszont azok nagyon jól sültek el, legutóbb megvolt az első csókunk is. Kialakultak érzelmek mindkettőnkben, vagy legalábbis erősen kötődünk egymáshoz. Olyanokat mond, hogy mennyire hiányzom, milyen jó lenne, ha átölelném, ha találkozhatnánk, együtt aludhatnánk, stb. Mindezek ellenére ő még mindig ismerkedik másokkal is, rendszeresen fent van badoo-n, fűnek-fának visszaigazol facebookon, és nyomja a szivecskéket, meg öleléseket olyan pasik képeire, akikkel kb. velem egy időben kezdett el ismerkedni. Szerintetek ez normális dolog? Kezdem úgy érezni, hogy ebből semmi komoly nem fog kialakulni, csak hülyít engem, és menekülnöm kellene, mielőtt még jobban bevonódok érzelmileg...

2023. ápr. 24. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Normális. Nem vagytok együtt.
2023. ápr. 24. 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Találkozzatok többször, és beszélgessetek egy kicsit arról, hogy mit szeretnétek egymástól/egymással.
2023. ápr. 24. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha már többször találkoztatok, és csók is volt, akkor illene abbahagynia másokkal. Próbáljátok megbeszélni, ha már több órát kommunikáltok egy nap!
2023. ápr. 24. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Valakinek megint meglódult a fantáziája:DD
2023. ápr. 24. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha 2 honapig csak ismerkedtek, es csak most jottetek el odaig hogy csok meg szex (ha az volt egyaltalan), akkor felejtos.
2023. ápr. 24. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszer tosztázd vele, hogy akkor ti most együtt vagytok-e, mert ebben az esetben a kölcsönös kizárólagosság híve vagy. (Hűség, gyengébbek kedvéért.) Aztán ha kimondtátok, hogy kapcsolatban vagytok, és még mindig, akkor búcsút kell inteni.
2023. ápr. 24. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne erről beszélgetni valamilyen formában, hogy mit gondoltok a kapcsolatotokról, mármint, hogy kapcsolatban vagytok-e egyáltalán? Plusz, hogy ő milyen kapcsolatra vágyik? Elkötelezett, párkapcsolatra? Abba ez nem fér bele. De azért ezt tisztázni kellene, lehet, hogy félreértés van köztetek.
2023. ápr. 24. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kár erről beszélni, egyértelműen hülyére vesz. Még jobban hülyének akarsz kinezni, vagy inkább elbucsuzol angolos, feltartott fejjel?
2023. ápr. 24. 12:49
 9/11 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok

Hivatalosan nem vagyunk még együtt, mert több férfiakkal kapcsolatos erősen traumatikus elménye is volt a múltban, ami miatt megbeszéltük, hogy lassan haladunk.

És próbáltam már vele beszélni erről a dologról, de vagy annyit mond, hogy még úgyis csak ismerkedünk, vagy kiakad, hogy még együtt sem vagyunk már féltékenykedek.

2023. ápr. 24. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem normális semmiképpen. Simán lehet találkozgat másokkal is, és másoknak is ugyanazokat írja mint neked.

Akkor milyen érzelmekről beszélünk?

Beszélj vele, nekem nem kellene pasiban ilyen az biztos. ( én nő vagyok )

2023. ápr. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!