Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaik családban ez így normális vagy túlreagálom?
Párommal mindketten elváltunk, 3 éve együtt vagyunk, de külön lakunk (egyeőre nincs tervben összeköltözés) , mindkettőnknek nagy ovis a gyereke, kb kijönnek egymással de nyilván nem legjobb barátok.
Megbeszéltünk egy kisebb utazást négyesben amit a párom azzal az indokkal mondott le (két héttel előbb), hogy egy másik program egy ovis baráttal biztos jobban tetszene a gyerekének.
Szerintem ez gáz, megbeszéltük és mivel kvázi családként működünk ha együtt vagyunk négyen, így olyan mintha ez kevésbé lenne fontos, mint a gyereke épp aktuális barátsága.
Szerintem ha nem laktok együtt, akkor még bőven nem vagytok egy család. Másrészt meg az ilyen megbeszélés előtt érdemes a gyerekek véleményét kikérni, az ovisok már pontosan tudják, hogy kivel akarnak programozni, és úgy nagyjából azt is meg tudják mondani, hogy akarják-e az adott programot. Nyilván lehet őket is manipulálni, de ez most mindegy.
Szerintem az történt, hogy apuka elmondta a saját gyerekének, hogy mi a terv, az pedig közölte, hogy nem.
Parom még nem beszelte meg a gyerekevel, csak mi felnottek beszeltuk meg, hogy szerintunk imadnak a gyerekek ezt a kis nyaralast. Altalaban szeretik az ilyesmit egyutt.
Az en gyerekem orulne, az ove szerintem csak akkor ha nincs “ jobb” program.
Maga a programjavaslat is a paromtol jott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!