Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaik családban ez így normális vagy túlreagálom?
Párommal mindketten elváltunk, 3 éve együtt vagyunk, de külön lakunk (egyeőre nincs tervben összeköltözés) , mindkettőnknek nagy ovis a gyereke, kb kijönnek egymással de nyilván nem legjobb barátok.
Megbeszéltünk egy kisebb utazást négyesben amit a párom azzal az indokkal mondott le (két héttel előbb), hogy egy másik program egy ovis baráttal biztos jobban tetszene a gyerekének.
Szerintem ez gáz, megbeszéltük és mivel kvázi családként működünk ha együtt vagyunk négyen, így olyan mintha ez kevésbé lenne fontos, mint a gyereke épp aktuális barátsága.
21
Elég egyértelmű hogy a gyerekek bevonását te erőlteted. Most is le lettetek lattintva. Nyaralás helyett játszóterezés. Na ennyit értek.
Azért elgondolkodtató, ha a partnerünk, akivel 3 éve járunk, egy korábban megbeszélt közös programot egy másik miatt lemond. Nem hinném, hogy az itt válaszolók, ha velük történne, akkor is ilyen megértőek lennének. Jöhet a lepontozás.
N
Gyerekeket epp hogy nem en eroltetem ossze, minden alkalommal o veti fel, a gyereke imad engem mert az anyja alkoholista. Potmamanak tart.
Ezt a programot sem en talaltam ki egyebkent
A helyzet az hogy en osszekoltozni sem erolkodom annyira, nekem eleg hogy heti 3-4 napot a gyerekemmel es ugyanennyit a parommal vagyok. Mondhatni hibatlan.
Es 1-2 hetente negyes program.
Csak nem eloszor fordul elo h a parom “komolyitana” ebbol a szempontbol a csaladi iranyba, oszzekoltozesrol beszel stb., majd valahogy kitancol belole…
Ezert is kerdezem a mozaikos valaszolokat, hogy masok mennyire tekintik a kvazi csaladi jellegu kapcsolatot komolynak, szorosnak, fontosnak.
:)
24
Jah látszik. Ahogy az is hogy egy kedves, kulturált, művelt nő vagy. Nem csoda hogy nem akar a gyereke közelében tudni.
Kedves előző, aki ideges az Te vagy
Én az épp felmerülő vetüketekre reagálok csak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!