Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaik családban ez így normális vagy túlreagálom?
Párommal mindketten elváltunk, 3 éve együtt vagyunk, de külön lakunk (egyeőre nincs tervben összeköltözés) , mindkettőnknek nagy ovis a gyereke, kb kijönnek egymással de nyilván nem legjobb barátok.
Megbeszéltünk egy kisebb utazást négyesben amit a párom azzal az indokkal mondott le (két héttel előbb), hogy egy másik program egy ovis baráttal biztos jobban tetszene a gyerekének.
Szerintem ez gáz, megbeszéltük és mivel kvázi családként működünk ha együtt vagyunk négyen, így olyan mintha ez kevésbé lenne fontos, mint a gyereke épp aktuális barátsága.
40-esnek: 38-as vagyok. A gyk népe és válaszai pontosan leképezik a mai magyar társadalmat együttműködés, jóindulat, empátia terén.
Mindenki nagyon okos, saját életét flottul... Hát persze. Nagyon gáz.
46
Attól hogy nem gondolják komolyan. Ha komolyan gondolnák együtt élnének.
Láttam már komoly kapcsolatot nem együtt élve. Minden fekete vagy fehér, mert szerinted így helyes, pont? Asszonynak a konyhában. Elvesz, Kiss Gézánénak fognak hívni, mert hogy máshogy, mit szól a szomszéd, meg amúgy is mit egyénieskedjünk...
2021 van.
A hölgy nem írta, hogy ő szeretne összeköltözni, csak a hapsi húzza az időt. Nem mindenki akar feltétlen együttélni, attól még lehetnek kapcsolatban.
Ettől függetlenül az, hogy más lehetőség felmerülésekor simán lemondja, az ő oldaláról valóban nem tűnik komolyan vételnek. A nő oldaláról viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!