Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a karma miatt lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a karma miatt lehet, hogy nem jön össze nekem egy normális párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem bántam túl jól eddig a hölgyekkel eddigi életem során, volt akiket kihasználtam, nem vagyok rá büszke. Szeretnék ezen változtatni, és végre elköteleződni most már így 29 évesen. Két viszonylag hosszabb kapcsolatom volt, egy másfél éves, és egy közel 3 éves, a többi pedig max. 2-3 hónap, vagy csak futó kaland. Mióta véget ért a hosszabb kapcsolatom, azóta 3 nővel voltam úgy együtt, de most már többre vágynék. Viszont közel fél éve nem voltam együtt senkivel, és most azt érzem, hogy utolért egy átok, és nem kellek senkinek, pedig van egzisztenciám, nem szülőkkel élek, és talán nem is nézek ki rosszul. Az előző barátnőm többször fejemhez vágta, hogy nárcisztikus a viselkedésem, bár ezt mostanában divat lett ráaggatni minden olyan férfire, aki egy-egy szót emelt hanggal mer kimondani, szóval ezt magamról nem gondolnám és nem is vettem komolyan. Nem tudom ebben mekkora ráció lehet, talán ő volt túl érzékeny, bár őt sem kellett félteni, ha vitákról volt szó. Ettől függetlenül beismerem, hogy túl hevesen reagáltam egy-egy dologra, de ebből megpróbálok visszavenni, és másképp csinálni a dolgokat, ha végre találnék egy hozzám illő hölgyet, de most úgy érzem, hogy ez nagyon nem fog összejönni. Kicsit el vagyok keseredve.
2023. ápr. 15. 22:19
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
0%

Xd.

Nos, ha màr megkaptad, h nàrci vagy, fixre az vagy.

A gond empirikus, te vagy a legfontosabb sajàt magad szàmàra.

2023. ápr. 15. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Nyugdíjasok is szoktak párt találni, te 29 vagy. Az jó dolog, ha foglalkozol önismerettel, belátod, hogy miket csinálsz rosszul (nem csak a másikra mutogatsz), és fejleszted magad. Idővel meg majd megismersz olyan lányt, akivel kölcsönös a szimpátia, de ez nem csettintésre jön. Ja és ne tűnj nagyon kétségbeesettnek, kapkodósnak, vagy nyomulósnak, csak mert te már el akarsz köteleződni, adj időt a kapcsolatnak.
2023. ápr. 15. 22:25
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem létezik karma.

Amúgy alsó hangon 5-6 nővel voltál, a sok incel már ezért odaadna a fél karját. Sőt, ha több száz éve férfijait nézed, régen nem volt meg férfiaknak életében 5-6 nő, ez csak most divat.

2023. ápr. 15. 22:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs karma. Tőled 1000x nagyobb g*cik élnek sokkal jobb életet és 1000x jobb emberek a tiédnél sokkal szarabbat. A karmában azok hisznek, akiknek kell a kamu megnyugtatás, hogy van igazság a világon, nem csak véletlenszerűen, az irányításunkon kívül történik velünk a legtöbb minden.
2023. ápr. 15. 22:32
 5/16 A kérdező kommentje:
3. Hogy pontos legyek, összesen 13 nővel voltam együtt, de ebből csak 1 vagy 2 olyan volt, akivel hosszabb távon kapcsolatot el tudtam volna képzelni. Akivel együtt éltem, kezdetben jó volt minden, és 2 év után kezdett megromlani, de húztuk közel 3 évig. Rengeteg jó közös élmény van, néha sírhatnékom van, ha visszagondolok ezekre. Viszont tudom, hogy nem leszünk már újra együtt, de jelenleg eléggé mélyponton vagyok ismerkedést illetően, pedig tényleg szeretnék jobbá lenni. De egyszerűen mintha fél éve egy átok lenne rajtam, nem keltem fel senki érdeklődését.
2023. ápr. 15. 22:41
 6/16 A kérdező kommentje:
4. Jogos amit írsz, de akkor mi lehet a probléma?
2023. ápr. 15. 22:42
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

Haver, kösd fel a gatyád, ez még közel sem ért körbe....ez túl könnyű, túl egyszerű, túl fájdalommentes lenne. Én azt hittem hogy két év alkoholizmus és a két drogfuggoseg után, miután két éven át a saját hanyasombam keltem, lementem kutyába, azt hittem oké lesz, hogy a sok rossz amit tettem semmissé lett...csak azt hittem. 😂😂😂

Aztán jött 5 év múlva amivel végül körbeért a dolog.

Fájni fog, kívánnád a magányt a sikertelenséget a bánatot...nagyot fog ütni.

2023. ápr. 15. 22:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem se az alkoholt, sem a drogot, úgyhogy ezek nálam kizárva. Becseszne, ha semmire menne el 5 év.
2023. ápr. 15. 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha valaki hisz a karmába az tudja is mit takar...de mindegy is.
2023. ápr. 16. 02:03
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk nekem az a rész, amikor írtad, hogy ő volt túl érzékeny, nem tetszik.

Ezt akkor kaptam meg a kapcsolataimban, amikor a másik rohadtul nem akart foglalkozni egy fennálló problémával és hiába kommunikáltam le normálisan, nyilván hisztiztem vagy túl érzékeny voltam. Úgyhogy nálam ez akkora red flag, hogy a házból kilóg.

24N

2023. ápr. 16. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!