Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális parkapcsolat?

Figyelt kérdés

Jelenleg heti 1x itt van velem egy munkatarsnőm. Aki kielegít engem, de butuska nagyon. Miután együtt vagyunk, magányosabb vagyok mint voltam előtte. És itt alszik....reggelig el kell viselnem.

Aludni se tudok ha itt fekszik mellettem.

Ezen kívül heti 1x el szoktam menni örömlányhoz, mert vannak kialakult igényeim, amikért nem könyörgök, nem udvarlok, hanem kielégítek.

És egyre inkább látom úgy, hogy ez ördögi kör.

Megismerek vkit, aki engem is megismer.

És aki tényleg tetszik nekem az kihátrál...2 hét, 3 hét után.

Aki pedig nem az odavan értem...

A lényegi különbség a minőség.

A kihátrálósok 8-10 pontos gyönyörű nők...akikkel el tudnám kèpzelni akár tartósan is...de nem kérnek belőlem.

Míg a másik típus max 6 pontos....akik ideköltöznének, gyereket szülnének nekem stb.

Én viszont felszínes vagyok. Azt akarom hogy aki velem van, legyen szép, kívánjam őt, legyen okos...de hiába minden.

Te hogyan csinálod?

Beéred kevesebbel csak ott legyen vki, vagy keresed azt aki az igazi?

2023. jan. 8. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A prosti hány pontos??? Van baj a fejeddel....
2023. jan. 8. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy csináljuk,hogy nem pontozgatunk és nem fekszünk le mindenkivel,csak hogy hamis illúziókat keltsünk benne...
2023. jan. 8. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy ha lefekszünk vele, akkor tudja, hogy nem azért feküdtünk le, mert közös sírhelyet tervezünk.

Nagyon furcsa gondolkodásod van. Egy sikeres incelnek mondanálak.

2023. jan. 8. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Maradj még a ribiknél.

Az a te világod.

Érzelmi 0.

2023. jan. 9. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hogy csinálom? Húú.. lássok.. 14 éves koromtól napi 3+ órát foglalkoztam aktívan önismerettel, amikor kizárólag a gondolataimban gyakoroltam. Ez átalakult meditálássá, bár akkor még nem tudtam, hogy van 'meditáció'. Összes 11 évig a második felében már nem napi szinten foglalkoztam magammal, hogy felfedezzem, megértsem, fejlesszem magam, így már nem vagyok felszínes, és így már az agyam nem olyan buta programot követ, hogy genetikailag "szép" -> kívánom, mert ez nem a természetes és egészséges és ördögi körökhöz vezet, aminek csak a változtatás az egyetlen és elkerülhetetlen kimenetele.
2023. jan. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!