Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, hogy rosszul érzem magam attól ismerkedéskor, ha a pasinak diplomája van?
"Arra jutottam, hogy félek attól, hogy valamit jobban fog tudni nálam, sokkal kompetensebb több területen."
Mégis, miről akarsz vele beszélgetni?
IT-s? Miért is beszélgetnétek a számítástechnikáról?
Építészmérnök? Megbeszélitek a teraszbővítést?
Kémikus? Kielemzitek a konyhai tisztítószerek kötéseit?
3
Azért tapasztalataim szerint nem minden diplomás ember szakbarbár...
Alacsony önértékelés.
Amúgy átérzem, engem is zavar, de engem inkább az, hogy ő végigcsinálta, én meg nem. Mozogj többet diplomás körökben, rá fogsz jönni, hogy nem biztos, hogy jobban tud dolgokat nálad. Nekem van 3 diplomás ismerősöm, aki egyetemig kettes-hármas tanuló volt, 2-3 érettségijei vannak, leérettségizett valami "kamu" tárgyból, talán etikából 5-ösre, meg egy nyelvből ötösre, és bejutott fizetős egyetemre, már a sokadik csinálja fogalmam sincs hogy, mondjuk csak kommunikáció, de abban is rossz volt egész életében.. tudom, hogy az anyja nézte át a beadandóit, de a szóbeliken csak egyedül ment át, szóval csak lesek.. Annyival mondjuk jobb a dolog, hogy elhelyezkedni így sem tudott rendes helyre, szóval az emberek egy részének azért van rálátása, hogy milyen, ez kijön állásinterjún, hogy nem sok minden van a papírok mögött..azt hiszem a pasijával céget alapított, és együtt dolgoznak most. Ilyenkor eszembe jut, amikor mi csináltunk valamit együtt, én a 90%-át, ő meg 10-et:)
Na mindegy. Mozogj ilyen körökben, hidd el nyugodtan, gyakran nincs semmi különösen a diplomák mögött, de abban sincs semmi rossz, ha bizonyos területen többet tud nálad, más területen meg brillírozhatsz te is, amihez ő hozzá sem tud szagolni.
Én azért szeretem a diplomás embereket, mert kitartóak, szabálykövetőek, nekem ezek fontos emberi erények. Persze más is lehet kitartó, de azért ez minden diplomásra igaz, x éven át folyamatosan tett valamiért, ami nem volt muszáj.
Szerintem a lroblémát megoldottad. Mivel zavar a diploma, nem ismerkedsz ilyennel.
Nekem volt ebből szakításom, 6 hónapos kapcsolatbol. Nekem 3 diplomám van, az exemnek egyetlen alapképzése volt. Sosem éreztettem vele hogy okosabb leennék, szóba sem hoztam. De egyszerűen őt felemésztette, nem érezte magát elég jónak stb. Ez lett a veszte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!