Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Pár napja lettem 21 éves, viszont ezalatt a 21 év alatt még soha nem volt semmilyen kapcsolatom, és nem voltak soha lánybarátaim. Nyilván továbbra is próbálkozok mindenféle módszerrel, hogy legalább egy lánybarátot, ha sikerülne összeszednem magamnak, de egyszerűen sehogy nem megy, ez a mai napig így van sajnos egyfolytában, és már elkezdett eléggé aggasztani a dolog. Emellett őszintén állítom, hogy még mindig szűz vagyok. Nektek mi a véleményetek erről? 21 évesen ez normális? Mit kellene tennem?

2022. nov. 30. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
A szuzesseg egy okozat. Az ok pedig a rossz szocialicio.
2022. nov. 30. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok egyes, most aztán újat mondtál, főleg, hogy barátkozni sem tud... :D

Amúgy normális. Nem minden ember forog nagy társaságban és bulizik, ismerkedik.

Én 21 voltam, mikor elvesztettem, egy-egy barátom volt mindig, azóta is. Sokan vannak ilyenek, amiért sokan megszólnak, de nincs ezzel baj. Nem kell egyformának lennie az embereknek és ezt nem értik meg.

Próbálkozz, lesz barátod, lesz pasid.

2022. nov. 30. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked is eljön az igazi. Majd 20 év múlva. Fel a fejjel!
2022. nov. 30. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne lány barátokat akarjál, mert akkor úgy fognak rád tekinteni, mint akinek puncija van. Legyél határozott velük kapcsolatban, és mutasd meg nekik, hogy neked farkad van, amit tudsz is bennük használni.
2022. nov. 30. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. dec. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!