Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedem egy sráccal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy sráccal, akit "a sors vezérel". Ez valami szektás dolog, karma, vagy ilyesmi? Csak nekem fura, vagy ez ma már normális?

Figyelt kérdés

Első randin kiderült, hogy nincs munkahelye, roppant magabiztos, és van egy fura felfogása, miszerint őt "a sors vezérli", és sokra fogja vinni... (kb. mint a karma)

Bővebben:

-Suli után, messze örökölt egy lakást valami rokonától, akit nem is látott (apja révén, aki sosem élt velük).

-Ezt a lakást azonnal megvette az egyik szomszéd.

-A pénzből vett egy lakást magának, amivel több probléma volt (felújítás), ekkor állítólag a postaládában talált egy "lakást keresek a környéken" cetlit, felhívta, és megvette az illető, 6 milliót keresett rajta...

-Szintén állítólag ezt még 4x megcsinálta, 14 milliót keresett tisztán, jelenleg is van egy eladó lakása, amit nem hirdet, mert ahogy mondja: "Nem kell, majd jön a vevő, összehoz a sors, ez így lesz, tudom."

A dumája és felfogása nagyon fura... vagy ma már az ilyen fura dolgok normálisak?

Mindketten huszonévesek vagyunk.

2020. dec. 7. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

akit "a sors vezérel"

...asszem elírtad

Akit a Soros vezérel, ezt akartad írni, nem? :D

2020. dec. 7. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Te ezt elhiszed? :D

Az ingatlanárak 2019-hez képest 15%-ot visszaestek, most tuti nem jönnek ilyen fullos üzletek 😂

Inkább naív lányok szerveivel kereskedik...

2020. dec. 7. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szóval munkanélküli, munka kerülő.... Sok jövőd nem lesz mellette. Hol lesz pénz, hol éheztek. Nem biztos pont egy tartós kapcsolatra, pláne gyerek vállalásra.

Volt "szerencsém" ilyen felfogású emberhez... Elég is volt belőle. Egy senki maradt a mai napig, míg én csak előre jutottam az életben. Míg vele voltam, neki bármit szabadott, míg magamnak még egy bizsu nyakláncot sem lehetett venni. Az ő hobbija előbbre való volt mindennél és mindenkinél. Pénzem elvette, hogy majd ő beosztja.

.. aha... hónap végére egy fillérem sem volt. Mikor lebetegedtem, előadta hogy kézrátételes gyógyító és meg tud gyógyítani.... Persze, nem sikerült és mentem inkább valódi orvoshoz. 😏 szakítottunk és kiment külföldre szó szerint csöveskedni, mondván, hogy a hajléktalanoknak mindig segítenek és ott majd felkarolják és sok pénze lesz.... 1 hónap múlva vissza jött, mert nem sikerült neki. Aztán kitalálta, hogy akkor balatonra megy és ott próbálkozik... szerinted? Egy földönfutó a mai napig, pedig már 10 éves intervallumról beszélünk.

Ezek szektások. Kerüld!

2020. dec. 7. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez felejtős kategória...
2020. dec. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!