Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális egy kapcsolatot szexel indítani? Barátnőm, nem olyan rég ismerkedett meg egy sráccal, akivel szinte azonnal le is feküdt, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá, ennek ellenére elég komolynak ígérkezik a kapcsolatuk.

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Ti is hasonlóan voltatok?

2014. febr. 10. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Én semmiképp nem indítanék azzal egy kapcsolatot. Nálam a szex egy kapcsolat kiteljesedése, és nem pedig a beugró.

Arról nem is beszélve, hogy fennáll annak a veszélye, hogy csak kihasználja.

F 30

2014. febr. 10. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor, ha szexszel kezdődik egy kapcsolat, akkor szexuális jellegű és rövid távú lesz.

De ezt nem lehet általánosítani. Egy hosszabb ismerkedés után sem biztos, hogy jó és tartós kapcsolat alakul ki.

És egy ilyen kapcsolatból is lehet komoly, ahogy írod náluk is komolynak ígérkezik.

2014. febr. 10. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is volt egy ilyen eset az életemben. Igaz ismertem a srácot, de soha nem beszéltünk előtte. Aztán egyszer odajött, beszélgettünk, majd megtörtént. Utána még másfél évig jártunk, hatalmas szerelem volt, végül én hagytam el, mert elköltöztem. Még ezután is összejártunk néha kb másfél évig. De nem lehetetlen, hogy ha akkor inkább őt választom, ma ő lenne a férjem.
2014. febr. 10. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

Hat ez a terveimtol fuggot... Volt akivel rogton volt szex es pl Parom akivel egyutt aludtunk szex nelkul, hogy meg egy kicsit egyutt lehessunk es ne kelljen hazamennie... Es nem azert, aludt itt hogy du...nk...

Amivel meglepett nagyon! 3 honapja ismertuk egymast (napi szinten telon, neten szemelyesen orakig beszeltunk) 2 hete voltunk egyutt es lekerult a ruha, de Ő meg nem akart szexelni...

Kicsit maskepp kezelt Ő, mint a tobbi ferfi! Latszott, hogy neki tenyleg nem csak szexre kellek!

2014. febr. 10. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
50-50% az esélye hogy tartós lesz a kapcsolat vagy sem.Mint a kaparós sorsjegy!
2014. febr. 10. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
Nekem volt ilyen :)
2014. febr. 10. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a szinte azonnal? Mi két után feküdtünk le, aztán már több, mint 4 éve együtt vagyunk.
2014. febr. 10. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nem ezen múlik...

A szüleimnek is szexxel indulta. Kapcsolatuk, 30 éve egy pár

Nekünk is úgy indult,hogy nem igazán szex, csak petting., 6 éve azőta házasok vagyunk..

Olt olyan kapcsolatom aholmhónapokat vártunk, aztán mégis szétmentünk

2014. febr. 10. 12:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy az ő dolguk, és bármi lehet.

Mi is szexeltünk az első találkozásnál, nem akartunk komoly kapcsolatot, legalábbis én tuti nem, aztán még kétszer találkoztunk kicsit és egyszer csak bumm rózsaszín köd, idén lesz 9 éve, hogy együtt vagyunk, van két gyönyörű gyerekünk és ugyanúgy imádjuk egymást, mint az elején. :)

2014. febr. 10. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Ha mindketten akarják (és felnőttek), miért ne?

Sok kapcsolat életképtelen, hiába várnak 1-2 hetet vagy több hónapot.

Nem hiszem, hogy felnőtt emberek között szükség van olyan játszmákra, hogy állatira akarom, de nem csinálom, mert akkor elhagysz.

Egy kapcsolat komolysága hosszú távon, a hétköznapokban dől el, nem az elején és nem az első szex idejétől függ.

Ha jól érzed magad a másikkal, maradsz, ha nem, akkor mész.

2014. febr. 10. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!