Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyáltalán nem vágyom a nőkre. Szerintetek normális dolog ez ennyire fiatalon?
Figyelt kérdés
Soha nem volt párkapcsolatom, sem szexuális viszonyom egy lánnyal sem, mivel nagyon félénk és gátlásos voltam. Sőt még annyit sem mondhatok el magamról,hogy valaha beszélgettem volna lányokkal. Viszont legbelül folyton ábrándoztam a lányokról, fantáziáltam a tökéletes kapcsolatról, erotikáról, szexről. Így teltek az évek, egész mostanáig, amig 24 éves lettem és azt vettem észre magamon, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán gondolok a nőkre, a szexre. Amikor nőket látok, nem érzek semmit, nem indul már be semmi bennem. Hiszen gyeremekkoromtól kezdve az a tudat él bennem,hogy nekem úgysem lenne esélyem egyetlen egy lánynál sem, nem vagyok hozzájuk való és sokkal jobbat érdemelnek nálam. A viselkedésem velük, függetlenül attól, hogy mennyire vonzóak, közömbös. Érdekes...már az önkielégítés sem érdekel, nagyon ritkán csinálom és a gondolataimat egyre inkább más dolgok kötik le. Ami hozzátartozik az igazsághoz,hogy már merevedést is alig tudok elérni, sokszor egyáltalán nem is sikerül. Szégyellem a kinézetemet, a péniszem méretét és kinézetét is. Folyton takargatom és látni sem akarom. Mi történhetett velem? Kihalt a vágy belőlem? Lehetnek ennek rossz következményei, vagy lehet normális életet élni így is?2022. ápr. 8. 21:40
1/13 anonim válasza:
A nők arra vágynak, hogy minden olyan férfi, aki nem jön be nekik, ilyen legyen.
2/13 anonim válasza:
Lehet aszexualis vagy. Mellesleg egyedül is tudsz teljes életet élni.
3/13 anonim válasza:
Nem, a nok a figyelemre es az egotuningra vagynak....
37F incel
4/13 anonim válasza:
Ha nem erdekelnenek a nők nem tennel errol fel kerdest a felnőtt parkapcsolatok rovatba. Ha nem erdekelne az egesz eszdbe sem jutna, elned a kis eleted remetekent, maganyos farkaskent. Am vannak ilen ferfiak is.
5/13 anonim válasza:
Lehetsz akár aszex is,mint ahogy előttem írják, de ilyen fiatalon valószínűleg inkább lelki okokra vezethető vissza ez a dolog és egy pszichológus vagy pszichiáter segítségével visszafordítható a folyamat.
6/13 anonim válasza:
szerintem téged sokat szekálhattak suliban. Én most a 33 évet taposom kapcsolatom 1 volt 3 hónapig szex nélkül, majd kiléptem belőle, mert nem éreztem, hogy kölcsönös lett volna a vonzalom (szex hiány). Ez még 21 vagy 22 évesen. Azóta semmi. Építettem az életem, meló, vettem egy kecót és azóta sincs semmi. Én azt várnám, vagy vártam, hogy a nők nyissanak felém. Ez nem azért van, mert félénk lennék, hanem azért, mert úgy érzem így 33 évesen, hogy nem vagyok 0. Felépítettem egy stabil anyagi hátteret a két kezem munkájával, amire alapozni lehet és nem érzem azt, hogy nekem kellene "behódolnom" a kegyeit keresni bárkinek is. Akik engem ismernek szerénynek tartanak, nem tartanak beképzeltnek, a tiszteletet megadom és mindig elvártam, hogy kölcsönös legyen. AZért írom, hogy sokat szekálhattak, mert engem sajnos igen. Jóformán az osztály lúzere, a leggyengébb láncszeme voltam akit kinézhettek és gúnyolhattak. Ez ment végig. Általánosban, majd szakközépben. Úgy 30 évesen kezdtem elengedni a múltat és az önbizalomhiány gondolatát elhessegetni, mert felsoroltam pár érvet amiért nincs okom alulértékelni magam. Ehhez nem kellett pszichológus. Magam jöttem rá. A célkitűzések sokat segítettek a kilábalásból. Amint eléred a céljaidat büszkébb leszel magadra. Tanulmány, jobb pozíció munkahelyen, jobb meló bármi..
7/13 anonim válasza:
"Felépítettem egy stabil anyagi hátteret a két kezem munkájával, amire alapozni lehet és nem érzem azt, hogy nekem kellene "behódolnom" a kegyeit keresni bárkinek is" - szerintem senkinek sem kell behódolni, ez hibás következtetés. Az alapvető viselkedési normákat várja el mindenki, és ha te érdeklődsz a nők után, akkor sajnos neked kell még 2022-ben is kezdeményezni, senki nem fog az ajtódon bekopogni. De a leírásodból süt, hogy nem tudtad elengedni a régi sérelmeket, így nehéz lesz bárhova jutni is.
Meg önmagukba az anyagiak nem tesznek valakit szerethetővé.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a középiskolában nem hagytak békén hanem úgy igazán az egész életem során. Persze volt,hogy kiálltam magamért és megvertem azt aki nem hagyott békén. Még meg sem születtem de édesanyámat már apám megverte,hogy hátha elvetél és nem születek meg. Aztán ott van még a gyermekkorom ami borzasztó volt.
2022. ápr. 9. 07:49
10/13 anonim válasza:
De gondolom nem a lányok vertek meg?
A lányoktól milyen jellegű bántást kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!