Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már egyáltalán nem vágyom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egyáltalán nem vágyom a nőkre. Szerintetek normális dolog ez ennyire fiatalon?

Figyelt kérdés
Soha nem volt párkapcsolatom, sem szexuális viszonyom egy lánnyal sem, mivel nagyon félénk és gátlásos voltam. Sőt még annyit sem mondhatok el magamról,hogy valaha beszélgettem volna lányokkal. Viszont legbelül folyton ábrándoztam a lányokról, fantáziáltam a tökéletes kapcsolatról, erotikáról, szexről. Így teltek az évek, egész mostanáig, amig 24 éves lettem és azt vettem észre magamon, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán gondolok a nőkre, a szexre. Amikor nőket látok, nem érzek semmit, nem indul már be semmi bennem. Hiszen gyeremekkoromtól kezdve az a tudat él bennem,hogy nekem úgysem lenne esélyem egyetlen egy lánynál sem, nem vagyok hozzájuk való és sokkal jobbat érdemelnek nálam. A viselkedésem velük, függetlenül attól, hogy mennyire vonzóak, közömbös. Érdekes...már az önkielégítés sem érdekel, nagyon ritkán csinálom és a gondolataimat egyre inkább más dolgok kötik le. Ami hozzátartozik az igazsághoz,hogy már merevedést is alig tudok elérni, sokszor egyáltalán nem is sikerül. Szégyellem a kinézetemet, a péniszem méretét és kinézetét is. Folyton takargatom és látni sem akarom. Mi történhetett velem? Kihalt a vágy belőlem? Lehetnek ennek rossz következményei, vagy lehet normális életet élni így is?

2022. ápr. 8. 21:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem lányok voltak.

Igazság szerint, ha jól emlékszem úgy igazán rossz szavuk nem volt sohasem hozzám. Általános iskolában olyan is előfordult,hogy veszekedtek egymással, hogy ki táncoljon velem. Vagy a barátnőik mutogattak nekem,hogy menjek már oda hozzájuk. De mindig is egy bamba nyomorék voltam és inkább elmenekültem. Ha a középiskolában rám néztek már attól is elszégyelltem magamat. Az egyetemen pedig ugyan ez a helyzet. Beszélgetni sem mertem velük sohasem.

2022. ápr. 9. 10:05
 12/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, de en aszexualis vagyok. Párkapcsolat helyett igyekszem baratokat találni.
2022. ápr. 10. 00:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem barátaim sincsenek. Engem szinte senki sem ismer még a szülővárosomban sem. Mindig is úgy éreztem, hogy másoknak csak a terhére vagyok és csak zavarom őket.
2022. ápr. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!