Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a karma miatt lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a karma miatt lehet, hogy nem jön össze nekem egy normális párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem bántam túl jól eddig a hölgyekkel eddigi életem során, volt akiket kihasználtam, nem vagyok rá büszke. Szeretnék ezen változtatni, és végre elköteleződni most már így 29 évesen. Két viszonylag hosszabb kapcsolatom volt, egy másfél éves, és egy közel 3 éves, a többi pedig max. 2-3 hónap, vagy csak futó kaland. Mióta véget ért a hosszabb kapcsolatom, azóta 3 nővel voltam úgy együtt, de most már többre vágynék. Viszont közel fél éve nem voltam együtt senkivel, és most azt érzem, hogy utolért egy átok, és nem kellek senkinek, pedig van egzisztenciám, nem szülőkkel élek, és talán nem is nézek ki rosszul. Az előző barátnőm többször fejemhez vágta, hogy nárcisztikus a viselkedésem, bár ezt mostanában divat lett ráaggatni minden olyan férfire, aki egy-egy szót emelt hanggal mer kimondani, szóval ezt magamról nem gondolnám és nem is vettem komolyan. Nem tudom ebben mekkora ráció lehet, talán ő volt túl érzékeny, bár őt sem kellett félteni, ha vitákról volt szó. Ettől függetlenül beismerem, hogy túl hevesen reagáltam egy-egy dologra, de ebből megpróbálok visszavenni, és másképp csinálni a dolgokat, ha végre találnék egy hozzám illő hölgyet, de most úgy érzem, hogy ez nagyon nem fog összejönni. Kicsit el vagyok keseredve.
2023. ápr. 15. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
De van karma és ha rosszul bántál nőkkel akkor pont hogy így teljesedik ki
2023. ápr. 16. 09:16
 12/16 A kérdező kommentje:
10! Azt írtam, hogy TALÁN ő volt túl érzékeny, és hogy őt sem kellett félteni, ha vitáról volt szó, volt ott is elég nagy száj.
2023. ápr. 16. 10:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Illetve ha te több embertől is hallottad ugyanazt, hogy túl érzékeny vagy, akkor lehet van valóságalapja, nem?
2023. ápr. 16. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, nincs valóság alapja :D

Most ha tíz emberből nyolc csinál valamit, akkor a másik kettőnek is kell vagy mi?

Nem vagyok túl érzékeny.

Ellenben az inkább probléma, hogy rengeteg férfi konfliktus kerülő, inkább elmenekül a problémák elől, beszélni meg nem lehet velük.

2023. ápr. 16. 12:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Figyu drága, én pont próbáltam megbeszélni, nem vagyok konfliktus kerülő. Csak tudod egy ponton amikor nem tudunk dűlőre jutni, akkor az ember megemeli a hangját egy kicsit, és egyből nárcinak van beállítva, bezzeg a vitapartner szintén kiabál, azzal nincs semmi gond, nem? Kettős mérce. Ha meg sértődés van, akkor még nem lehet azt mondani, hogy túl érzékeny. Érdekes dolgok ezek.
2023. ápr. 16. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Na látod? Már most milyen a stílusod.

Nem vagyok a drágád, tisztelettel irtam, te pedig már degradalsz…

2023. ápr. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!