Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor a nők azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?

Figyelt kérdés

Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?

Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

2023. júl. 10. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
95%

Normális: amit #7 írt

plusz nem akar azonnal dugni, nem kér meztelen képeket, nem az az egyetlen szórakozasa hogy számitogépen jatszik egesz nap, stb.

Fontos hogy 1-2 szavas "mondatoknal" többre legyen képes (nem kell 3 doktori), es az is hogy tudjunk miről beszélgetni, ne csak arrol hogy milyen napunk volt, meg mikor talalkozunk (az ő nyelvén dugunk)

2023. júl. 10. 21:15
 12/66 anonim ***** válasza:
94%
Normális alatt azt is értik, hogy nem kap hisztirohamot az első problémánál. Azért ez elég ritka.
2023. júl. 10. 22:08
 13/66 anonim ***** válasza:
91%

Tisztelettudó

Nem Andrewtater

Képes ellátni magát (főzés, mosás, takarítás)

Nagyfiú, megoldja a problémáit, vagy ha nem tudja, tanácsot kér, nem pedig rámtolja a feladat megoldását.

Nem önző az ágyban, különöskép semmi tengericsillagozás.

Tudja kezelni és kommunikálni az érzéseit.

Feminista és humanista

Nem lgbtqia-fób.

Nálam ezek az alapok.

2023. júl. 10. 22:31
 14/66 A kérdező kommentje:
Mi az a tengericsillagozás?
2023. júl. 10. 22:39
 15/66 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az egyik fél fekszik széttett kézzel-lábbal a másik meg csinálja a mozgós részét a dolognak.
2023. júl. 10. 22:41
 16/66 A kérdező kommentje:
Ja vagy úgy.
2023. júl. 10. 22:42
 17/66 anonim ***** válasza:
11%
#7 Ez alapján maximum a 20-30%-a esik ki.
2023. júl. 10. 23:35
 18/66 anonim ***** válasza:
92%
17, Bárcsak.
2023. júl. 10. 23:41
 19/66 anonim ***** válasza:
94%

Még viszonylag friss a társkeresős élményem. Egy olyan oldalon voltam fenn, ami (elvileg) komoly társkeresőknek van, csomó adatot meg lehet adni, te milyen vagy, kit keresel, stb., és nem is lehet úgy írni senkinek, hogy rá ne mennél az adatlapjára. A bemutatkozásom végén udvariasan leírtam, hogy sablonüzenetekre nem válaszolok, illetve megadtam pl. olyan dolgokat, hogy szeretném, ha az illető nem dohányozna, nem lakna tőlem túl messze, 26 és 31 év között lenne. A jelentkezők legalább 60%-a 35, de inkább 40 év felett volt, volt, aki az ország másik végében, vagy külföldön lakott, "de csak napi 2-3 szállal szívok el", na meg persze érkezett rengeteg sablonüzenet, volt konkrétan egy olyan srác, aki elküldött nekem egy üzenetet, aztán elküldte ugyanazt az üzenetet, csak más keresztnévvel a megszólításban... :D Úgyhogy esélyes, hogy vagy ennyire telibe nem érdekelte őket, hogy kinek is írnak, vagy inkább a szó bibliai értelmében akartak megismerni (azaz szexelni).

Mivel ez nem egy matchelős oldal volt, és bárki rám írhatott, akadtak olyanok, akik nem jöttek be külsőre, képről lejött, hogy igénytelenek vagyunk, látszott az adatlapjukon, hogy valami számomra fontos dologban nem egyezünk, és úgy voltam vele, hogy aki normális hangvételben írt, azt udvariasan visszautasítom. Itt az esetek nagy részében vagy el lettem küldve a 3,14csába, vagy megpróbáltak rábeszélni magukra, vagy felszínesnek lettem titulálva, mert nem akartam összejönni olyannal, aki nem tetszik. (Csak tudnám, ők miért akarnak ennyire egy olyan valakivel lenni, akinek egyáltalán nem kellenek.)

Azokkal pedig, akikkel eljutottunk a beszélgetésig (kb. 3-4 ember), előfordult ghostingolás, volt, hogy a beszélgetés során derült ki, hogy nem egyezik az értékrendünk, volt, aki iszonyat mód elkezdett tapadni, és nagyon sokaknál nem alakult ki az az érzés, hogy jól érzem magam vele, egy hullámhosszon vagyunk, várom, hogy írjon. Egy emberrel sikerült ezt megtapasztalni, vele össze is jöttünk. :) Szerencsére elég hamar megtaláltam a barátomat, különben szerintem hülyét kaptam volna, vagy átváltottam volna másik oldalra. :D A barátommal beszélgettük is a társkeresési nehézségeket, ő nagyon elképedt, amikor mondtam neki, hogy abban az 1 hétben, amíg fent voltam, több, mint 100 pasi írt rám, de aztán gyorsan felvázoltam, hogy olyan 97%-uk teljesen értékelhetetlen volt. :D

Ezt leszámítva más ismerkedési platformon is előfordult, hogy a pasi nem figyelt arra, amit mondok, túlságosan tapadt, vagy épp az ellenkezője, napokra eltűnt, csak magáról beszélt, de rólam nem érdeklődött. A volt baráti körömben is sokszor láttam olyan helyzeteket, hogy az illetőnek nincsenek nagyon ambíciói, passzív, utálja a melóját, késő huszonéves, de kilátásban sincs, hogy egyáltalán szeretne különköltözni, rájuk távolabbi haveri értelemben semmiképp sem mondanám, hogy nem normálisak, de párkapcsolatot sem szeretnék velük. Vannak pozitív ismerkedési történeteim is olyan férfiakkal, akik udvariasak, normálisak, tisztelettudóak voltak, akiket jó embernek tartok, csak valami nem klappolt velük, de sajnos az eddigi tapasztalataim alapján ők a kisebbség.

Én sosem objektív módon tökéletes partnert kerestem, hanem hozzám illőt, mindig csak azt vártam el, amit én is nyújtani tudtam, és mindig voltak alapelveim azzal kapcsolatban, hogy kit szeretnék magam mellé. Amint a mellékelt ábra is mutatja, nem nekem volt túl magasan a mérce, mert találtam valakit, aki nemcsak teljesítette, hanem messze felül is múlta az elvárásaimat - és talán objektíven nézve ő sem tökéletes, de számomra az. :)

2023. júl. 11. 00:46
 20/66 anonim ***** válasza:
7%

#19 Ez egy szép sztori. Tetszik, hogy te találtál párt. Ha jól értem, 1 hétig voltál fent?

Én azt szoktam mondani, hogy az a nő, aki 1, max. 2 hónapnál tovább van fent ilyen oldalon aktív felhasználóként, abszolút nem vehető komolyan.

100 üzenet 1 hét alatt nőként egyáltalán nem sok. Férfiként pedig nagyon nehéz ilyen oldalakon érvényesülni, 1 hét alatt nagyon jónak számít, ha akár csak egy sziát kapsz válaszként, aminek aztán nem lesz folytatása. Ezek után nem kell meglepődni azon, hogy a férfiak sablon üzeneteket küldenek. Máshogy lehetetlem érvényesüli. Ezt a nők egyáltalán nem értik és nem is érdekli őket. Ezek után egyébként eszméletlen szerencséd, hogy a párod "egyedi" üzenetet írt (vagy egyedinek tűnő sablont :) ), mert könnyen meglehet, hogy egyébként kiszűrted volna őt is, és mint utóbb kiderült, ok nélkül. Egyébként biztos lehetsz benne, hogy ő mielőtt téged megtalált, kismillió nőre írt rá szerencsét próbálva. Amikor rád írt, valószínűleg még csak nem is sejtette, hogy pont te leszel majd a párja.

De visszatérve hozzád, sok nő több 100 vagy ezer férfi közül sem tud választani. Vannak olyan beképzeltek és ostobák, hogy szerintük ezer férfi közül egy sem elég jó hozzájuk. Akit pedig mégis elég jónak látnak pár sor szöveg és a fényképek alapján (az 1000 pasi közül a legvonzób 1 tucat), sok más nők figyelmét is élvezi. Ezért van részükről a ghostingolás.

Neked viszont gratulálok a párodhoz és a reális értékrendedhez.

2023. júl. 11. 01:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!