Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F
Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.
Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D
A különbség hogy a jellemtelen ghostingnál részben érthető a becsmérlés. A másik esetben pedig egyből mehet a törlés igen, szó nélkül, plusz elmondhatjuk hogy mi még korrektek is voltunk a többséggel ellentétben :)
Nem jól gondolom?
Nem értem, mit van neked ennyire beakadva ez a téma. Idegenekkel chateltek, te meg úgy viselkedsz, mintha minimum az oltárnál hagyott volna faképnél valaki.
Engem speciel hidegen hagyna, ha nem írna vissza egy srác, és különösebben az indoka sem érdekelne. Nem voltam neki szimpi, talált mást, ez a két lehetséges indok van, sokat nem oszt-szoroz, nála épp melyik állt fenn.
A legtöbb nő rengeteg privátot kap, lehet, találtak mást, aki jobban érdekli őket. A kiszórt srácok privátjait pedig már nem is olvassák.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!