Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagnál jobban kinéző sráckén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F

Figyelt kérdés

Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt ​tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.

Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D

2023. máj. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott hogy egy nő tudja mit akar, ez sokakra nem jellemző társkeresőn. Egy nő kommunikálja hogy mi van vagy éppen mi nincs, felelősséget tud vállalni és nem gyerekes módon ghostingol.

Hogy férfi vagyok és nem srác? Szerintem a srác fiatal férfit jelent :D

2023. máj. 1. 20:12
 52/54 anonim ***** válasza:
51%
De miért kell fűvel-fával elkezdeni beszélgetni?
2023. máj. 3. 18:21
 53/54 A kérdező kommentje:
Senki nem kötelezte. Ha viszont elkezdett beszélgetni valakivel, akkor illik nem faképnél hagyni a másikat szó nélkül. Biztosan békemenetünk hogy de ez nevelés, vallás, csillagok állásának stb. a kérdése. Nem, szimplán önzően viselkednek. Vagy sokan úgy vannak ők is ezt kapták, akkor ezt adják tovább másnak.
2023. máj. 3. 19:07
 54/54 A kérdező kommentje:
* belemehetünk
2023. máj. 3. 19:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!