Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagnál jobban kinéző sráckén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F

Figyelt kérdés

Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt ​tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.

Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D

2023. máj. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
28-nak ment
2023. máj. 1. 12:26
 32/54 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert nagyon sokan csak unalomból vannak fent, és nem akarnak ismerkedni. Még akkor se ha jól nézel ki. Ez csak egy játék szamukra, ahol húzigálhatnak embereket jobbra vagy balra. Te pedig épp jobbra lettél húzva, de az nem jelent semmit. Fogadok akkor lépett le, amikor már a találkozás felé terelted a beszélgetést. Nem akarnak találkozni, a többségük vissza se ír eleve emiatt.
2023. máj. 1. 12:29
 33/54 anonim ***** válasza:
0%
De én nem értem, hogy ezen miért kell ennyire fenn akadni. No vagyok, sokszor ghostingoltak már engem, de sosem foglalkoztam vele, mert minek? Idegen emberekről van szó, nekem nem attól függ az onbizalmam, hogy elmondják vagy nem, hogy nem kellek. Egyébként meg, ha nem írnak, az is beszédes legalább annyira, mintha leírná, hogy nem akar semmit.
2023. máj. 1. 14:25
 34/54 anonim ***** válasza:
33%
Egyetertek, nekem szemely szerint nem esne jobban, ha meg ki is fejtene, hogy miert mem tetszem neki.
2023. máj. 1. 14:27
 35/54 A kérdező kommentje:

Én akkor is humánusabb, emberibb, gerincesebb, kevésbé önző dolognak tartom ha valaki megmondja hogy bocsi de nem. Ha rákérdeznek hogy miért nem? Akkor mehet a törlés. Viszont nem tápláljuk feleslegesen a reményt a másikban. Aki szerint a ghosting jobb út az is szerintem jobban örül ha egy srác aki tetszik neki nem ghostingol hanem lezár.

A felnőttek azok kommunikálni szoktak tudtommal, nem pedig éreztetni, duzzogni, füstjeleket küldeni

2023. máj. 1. 14:32
 36/54 anonim ***** válasza:
82%
Ez a te elvarasod, a vilag meg nem igazodik hozza teljes mertekben. Tedd magad tul rajta.
2023. máj. 1. 14:34
 37/54 A kérdező kommentje:
Nem lehetne elvárás full idegentől. Én csupán szeretnék normálisan integrálódni ebbe a társasalomba, a lehető legkisebb sebet ejtve másokban, a saját önző vagy nem adekvát viselkedésem miatt. Emiatt igen, magamtól elvárás hogy normálisan kezeljem azokat amik szeretnének engem megismerni:)
2023. máj. 1. 14:37
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vedd így hogyha 1 nap éltünk utána vége és töröld is és tiltsd ki. Ha nem teszed akkor nagyon naiv vagy és sok felesleges kört futsz le mire rajosz. Ez megkönnyíti a dolgod! Max a 2. 3. Randinal mondd is el h aki nem elérhető annak te se leszel utána.
2023. máj. 1. 14:38
 39/54 anonim ***** válasza:
73%

Miféle remény van benned azok után ha mondjuk 4 napig nem ír? Nem egyértelmű hogy nem akar semmit tőled?

Ha meg egyértelmű akkor minek kéne leírni?

Ennyire egyszerű a ghosting logikája

Persze ha már hosszabb ideje beszéltek akkor bunkóság, de most tudtommal rövid társkeresős beszélgetésről van szó

2023. máj. 1. 14:41
 40/54 A kérdező kommentje:

Tudtommal a nők is várják az üzenetet attól, akivel romantikus kapcsolatba szeretnének kerülni. Legyen szó 5 mondatváltásról. Nézik hogy eltelt 5 óra, 12 óra, 1 nap, 2 nap.

Az ghostingoló full nyugodtan mint aki jól végezte dolgát már rég mást fűz, miközben semmi tisztelettel nem volt a másik felé. A másik pedig valahol azt érzi hogy megint nem voltak tekintettel az ő érzéseire

2023. máj. 1. 14:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!