Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F
Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.
Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D
Én akkor is humánusabb, emberibb, gerincesebb, kevésbé önző dolognak tartom ha valaki megmondja hogy bocsi de nem. Ha rákérdeznek hogy miért nem? Akkor mehet a törlés. Viszont nem tápláljuk feleslegesen a reményt a másikban. Aki szerint a ghosting jobb út az is szerintem jobban örül ha egy srác aki tetszik neki nem ghostingol hanem lezár.
A felnőttek azok kommunikálni szoktak tudtommal, nem pedig éreztetni, duzzogni, füstjeleket küldeni
Miféle remény van benned azok után ha mondjuk 4 napig nem ír? Nem egyértelmű hogy nem akar semmit tőled?
Ha meg egyértelmű akkor minek kéne leírni?
Ennyire egyszerű a ghosting logikája
Persze ha már hosszabb ideje beszéltek akkor bunkóság, de most tudtommal rövid társkeresős beszélgetésről van szó
Tudtommal a nők is várják az üzenetet attól, akivel romantikus kapcsolatba szeretnének kerülni. Legyen szó 5 mondatváltásról. Nézik hogy eltelt 5 óra, 12 óra, 1 nap, 2 nap.
Az ghostingoló full nyugodtan mint aki jól végezte dolgát már rég mást fűz, miközben semmi tisztelettel nem volt a másik felé. A másik pedig valahol azt érzi hogy megint nem voltak tekintettel az ő érzéseire
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!