Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagnál jobban kinéző sráckén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F

Figyelt kérdés

Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt ​tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.

Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D

2023. máj. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Van mikor úgy ghostingolnak hogy egyértelmű a szándék, törölnek. Van mikor meghagyják a reménysugarat tehát nem is törölnek.

Én csak szeretném megtenni amit lehet ezzel kapcsolatban. Ezek szerint annál többet nem lehet megtenni mint továbbállni, ők meg érezzék hogy rendben van amit tesznek

2023. máj. 1. 11:19
 22/54 A kérdező kommentje:
20. A normálisabbak esetében, akik nem járatják le magukat mindjárt az elején, szerintem írásban nagyon kevés. Csak illúzió hogy te kiismersz valakit 5 kérdésből, elvégre mindenki azt írhat amit akar
2023. máj. 1. 11:22
 23/54 anonim ***** válasza:
80%

A #18-as jól le lett pontozva. Én szintén az ő véleményét osztom. Ha valaki szó nélkül eltűnik, biztosan nem fogok azon gondolkozni, hogy vajon mit csináltam rosszul, vagy mi baja velem. Egy hosszabb kapcsolatnál már illik megmagyarázni, ha valakivel szakítani akarsz, hogy mi volt a probléma, ami miatt véget vetsz a kapcsolatnak. De pár napos netes beszélgetésnél még nem számít, hogy miért nem áll szóba velem. Persze, udvariasabb, ha elköszön, de ha nem szán ennyi időt, energiát erre, akkor én biztosan nem fogom kérdőre vonni.

Ha zavar teged, akkor esetleg írhatsz neki még annyit, hogy megbántottad-e valamivel, vagy szeretne-e még valamikor beszélgetni veled, de ha arra sem érkezik válasz, akkor töröld nyugodt szívvel.

Még annyit, hogy ha valakivel megtalálja az ember a közös hangot és jól érzi magát, akkor mindegy, hogy jobban néz-e ki az átlagnál, vagy sem.

2023. máj. 1. 11:45
 24/54 anonim ***** válasza:
Mindig az elején tisztázd velük h ne eltűnését hanem szóljanak!
2023. máj. 1. 11:50
 25/54 A kérdező kommentje:
23. Teljesen egyetértek azokkal amiket írtál:) Az átlagnál jobban nézek ki dolog mert onnan jött egyébként hogy általában mindegy milyen kérdést írok ki, jön egy olyan komment hogy biztosan nem vagy elég helyes :D
2023. máj. 1. 11:55
 26/54 anonim ***** válasza:
33%

23-as voltam. Így értem a magyarázatot :D

A 24-es tök jó ötlet. Teljesen egyszerű. Sokan szerintem azért tűnnek el szó nélkül, mert nincs kedvük végighallgatni/olvasni a szemrehanyásokat, meg az esetleges győzködést. Mert vannak olyan emberek, akik ha megírod nekik, hogy "ne haragudjon, de nem szeretnél tovább beszélgetni, szép életet, viszlát" akkor azt személyes sértésnek veszik.

Próbáld ki, hogy a legközelebbi lannyal már a beszélgetés elején tisztázod, hogy ha nem akar tovább beszélgetni, akkor nyugodtan írja meg, mert te elfogadod.

2023. máj. 1. 12:09
 27/54 anonim ***** válasza:
76%

Szóval arra vagy kíváncsi, mitévő legyél, amikor valaki ghostgol, de nem töröl ki.

Alapszabály: írj olyat, ami valószínűleg reakcióra fogja késztetni a másikat, mert böki a csőrét, mert nem bírja ki, hogy valamit ne reagáljon. Ez egyénenként változhat, neked kell rájönnöd. Ha már zajlott legalább egy-két napja a beszélgetés, akkor írj valami mélyebb tartalmú vagy összetettebb megjegyzést. De semmiképp se bunkót és felszíneset.

De ami sanszos, hogy beválhat, és nekem egész sokszor be is vált:

Ghostolás után: "Szia, leszel még?"

Ezzel azt ébreszted benne, hogyha nem reagál, akkor törölni fogod. Aki esetleg talonba tesz, de elengedni sem akar, az fog reagálni erre.

Ezek a tapasztalataim, nekem többször is sikerült visszafordítani félbehagyott beszélgetéseket.

2023. máj. 1. 12:14
 28/54 anonim ***** válasza:
64%
Átlagnál jobb?? Tegyèl már be ide egy képet 😇🤣
2023. máj. 1. 12:22
 29/54 anonim ***** válasza:
91%
Igen, állj tovább és ismerkedj, mást nem nagyon tudsz tenni. Hátha sikerül egy értelmes lánnyal a dolog. Aki már az elején droppolt, annál nem érdemes teperni, mert valamiért nem érdekled és később sem fogod.
2023. máj. 1. 12:25
 30/54 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű a magyarázat: csak a jó külső önmagában rohadtul nem elég egy igényesebb, szebb nőhöz.
2023. máj. 1. 12:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!