Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F
Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.
Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D
Még annyi lenne ezzel kapcsolatban hogyan kell ezeket legjobban kezelni? Ha nem reagálok semmit akkor veszik magukat észre a legkevésbé vagy nem?
Megváltoztatni ne akarjunk senkit okés, viszont rávilágítani sem érdemes ilyenkor?
Előre is köszönöm, meg az eddigi kedves válaszadóknak is a reakciókat:)
"bocsi de nekem ez így nem."
A ghostolás ugyanezt jelenti. Mit kellene ezen magyarázni?
Nem vagyok kíváncsi a kioktatásokra, hogy egy felszínes rohadék vagyok amiért valaki mégsem jön be.
Egyszer konkrétan kaptam egy monológot, hogy "érzelmileg, értelmileg nulla vagy, akinek csak a külsőségek számítanak. Majd egyszer felnősz. Stb."
A férfiak meg hatványozottan csinálják ezt, rosszabb esetben elkezdik zaklatni a lányt
Vadidegen emberekről beszélünk, feltételezem felnőttekről, akik meg tudják ítélni a saját viselkedésüket. Miből gondolod, hogy nem szarnának nagy ívben a te rávilágításaidra? Azt gondolod, érdekel bárkit a véleményed?
Ezzel maximum azt érnéd el, hogy legközelebb nem csak ghostingolják a következő alakot, hanem egyből tiltják is őket, hogy lehetőségük se legyen reagálni.
Nagyon igyekszem megérteni a ghosting pozitív oldalát de szerintem még mindig nem sikerült. Én örülnék neki ha valakinek sikerülne megértetnie velem.
Egyrészt van az a mondás hogy bánj úgy az emberekkel ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak. Feltételezem egyik lánynak sem pozitív mikor ghostingolják.
Ha nem törlik ki a másikat, csak hagyják hogy örlődjön, a másik ugyanúgy képes küldeni még egy becsmérlő mondatot mintha nem hagyják örlődni szerencsétlent csak elmondják hogy: bocs de nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!