Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagnál jobban kinéző sráckén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagnál jobban kinéző srácként miért ghostingolnak társkeresőkön folyton, hogyha teljesen normálisan bánok mindenkivel? 28/F

Figyelt kérdés

Teljesen normális alatt azt értem, hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor sosem hagyom ott szó nélkül. Ha valami nekem nem klappol, azt ​tudtára adom és nem eltűnök, ezzel generálva benne sok kérdőjelet.

Igazából nekem teljesen rendben lenne ha megmondják hogy bocsi de nekem ez így nem. Indokolni sem kellene semmit feltétlenül :D

2023. máj. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Önvédelem ide vagy oda, a ghostingnál szerintem jobb, emberibb megoldás egy pár szavas lezárás. Nem sikerült meggyőzni arról hogy a ghosting jobb egyelőre
2023. máj. 1. 14:49
 42/54 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem akart meggyozni. Nem jo, de letezik, jobb ha elfogadod.
2023. máj. 1. 14:55
 43/54 A kérdező kommentje:
Elfogadtam hogy létezik hiszen többnyire ezeket kapom. Ennek ellenére én nem adom vissza senkinek:) Ha ezzel megóvtam pár lányt pár órányi felesleges frusztrációtól, szerintem már szebb lett ez a világ
2023. máj. 1. 14:59
 44/54 anonim ***** válasza:
94%
Helyes.
2023. máj. 1. 15:01
 45/54 anonim ***** válasza:
91%

"Az ghostingoló full nyugodtan mint aki jól végezte dolgát már rég mást fűz, miközben semmi tisztelettel nem volt a másik felé. A másik pedig valahol azt érzi hogy megint nem voltak tekintettel az ő érzéseire."

Nem biztos, lehet hogy takarít, fizikai munkázik, tanul, túlórázik, költözik, rokonnak segít, vagy épp új munkahelye van és beleszakad. Mint tudjuk nem mindenki a körmét lakkozza egész nap manapság.

2023. máj. 1. 15:14
 46/54 A kérdező kommentje:
45. Igazad is lehet ebben. Valahogy a tapasztalat mégis azt mutatja hogy a lányok (is) a telefonjukon csüngenek egész nap. Nem igazán létezik olyan szituáció ami indokolná a 2 napos reakcióidőt szerintem
2023. máj. 1. 15:19
 47/54 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egy disszertációval megegyező effort amit bele kell rakni egy-egy reakcióba
2023. máj. 1. 15:20
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem agyilag megterhelő jövőbelátni és rájönni ki miért lesz jó vagy nem lesz jó, ki tetsszen kibe lehet bízni, nem olyan egyszerű hogy ez jó az nem jó. Sokan csak találgatnak ebben, közben meg jönnek az újabbnál újabb kihívások és feladatok a mindennapokban.
2023. máj. 1. 15:25
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem valahol a nőket, noha tapasztaltam párszor a jelenséget. Nem csak a válogatás bősége okozza a közönyt, hanem maga az online ismerkedés személytelensége hordozza magában a bizalom hiányát. Ha egy nő rosszul méri föl, kinek a közeledését fogadja, bármibe belefuthat. A magam szempontjából is rosszul eshet, ha a nekem tetsző magyarázat nélkül eltűnik, de ezzel egyszerűen muszáj kalkulálni a közegben. Akármilyen oka lehet, a lényeg úgy is a végeredmény. Sorozatosan megkapni nem kellemes, de ha ennyire zavarja az igazságérzetet, más ismerkedési mód szükségesebb. Jobb nem lesz, mert a technikai fejlődés még mindig nem jár az emberi minőséggel együtt, tehát szó szerint bárki teret kaphat ott ismeretlenül.
2023. máj. 1. 18:30
 50/54 anonim ***** válasza:
26%

Kezdjük ott, hogy 28 évesen férfi vagy, nem srác.

Lányok... Inkább nők, nem?

Eléggé meg vagy ragadva egy szinten. Gondolom unalmas vagy nekik, hamar lejön hogy te egy "srác" vagy,nem pedig egy férfi.

2023. máj. 1. 19:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!