Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
Nem hiszem, hogy a te véleményed lenne a “tény”
Ahogy az enyém sem az. De attól még a szemembe törpe vagy
99-es
Az előbb azt mondtad egy 158 centis válaszolónak, hogy törpe, most meg kiderül, hogy egy 155 centissel is összejönnél. :DDDDDDDDDD
Ehh, még te is úgy gondolod, hogy "törpéhez" a "törpe" való. Ostoba...
Attól mert valaki azt mondja egy Ferrarira, hogy szerinte az gagyi kocsi és az Opel a jó az lehet a véleménye csak ha ezt hangoztatja mint te, akkor butusnak fogják nézni.
Tehát attól, hogy a te szemedben az vagyok az még nem igaz. Attól, hogy a te szemedben 1+1 az 3 az se lesz igaz.
Attól még, hogy törpe ha már törpézünk attól elvinném egy körre ha mellette jól néz ki, igen.
Ahogy a csúnya és/vagy kövér nők sem a férfiak körében.
Ha szerinted nem igaz, hogy 1+1 az 3 és ennek hangot adsz akkor ideges vagy?
106
"Ahogy a csúnya és/vagy kövér nők sem a férfiak körében."
Na végre, hogy elismered, hogy ugyanaz a helyzet a csúnya / kövér / alacsony emberek esetében. Nehéz szülés volt, de végül beláttad. Köszönöm, csak ennyit akartam.
Miért lennék ideges?
Én úgy gondolom hogy két embernek lehet eltérő véleménye. Nekem az a véleményem, hogy 170 cm férfi törpe, szerinted nem. Itt egyikünk se gondolja rosszul, csak máshogy látjuk a dolgokat. Ennyi. Szerintem tahó dolog lebálnázni a teltebb embereket, szerinted tök normális. Nekem tök mindegy hogy hogyan vélekedsz másokról, minden jogod megvan rá. Ahogy nekem is, hogy törpének gondoljalak. Ha fejen állsz is, ez lesz a véleményem.
Ez egyértelmű volt, itt az a probléma, hogy amíg egy kövér nő letud fogyni addig egy alacsonyabb férfi nem fog tudni nőni.
De, rosszul gondolod, mert egy 170 centis férfi nem törpe.
Lehet az a véleményed, hogy 1+1 az 3 meg gondolhatod így, csak éppen hülyét csinálsz magadból. Most pont azt teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!