Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mossák össze a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?

Figyelt kérdés

Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.

Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.

Hol itt az összefüggés?

2023. márc. 24. 20:09
 141/168 anonim ***** válasza:
88%
Senki nem mos össze semmit, egyszerűen egy részünk nem vonzódik az alacsony pasikhoz, ha fejenállunk, akkor sem. Mit kéne ezzel csinálnunk szerinted, egyúttal ez miért a mi problémánk?
2023. márc. 25. 15:00
 142/168 anonim ***** válasza:
100%

Téged törpéznek le, mert provokálod őket, erre pedig láthatóan hisztériás csitriként reagálsz. Egyébként meg hol érdekeljen engem, ha mégis megtennék? Nekik nem jönne be a férjem, ohh ne, tragédia, mert... miért is?

Nekem se jön be a legtöbb ismerősöm férje, párja, és? A saját párunk vonzó számunkra, ennyi a lényeg. Plusz ismerek más nőt is a környezetemben, akinek alacsony párja van, mind vékonyak, csinosak, és szép arcúak vagyunk. Tudod milyenek a párjaink? Izmosak, sportosak, szociálisan is kívánatosak (aka szívesen vannak emberek a közelükben), vannak barátaik, nem nézik le a nőket, vannak hobbijaik, lehet velük beszélgetni, jó a humoruk, nem alkoholisták, nem dohányoznak, sőt, a legtöbb férfi házias is, vagyis tudnak és szoktak is főzni, és nekik is ugyanúgy van igényük a tisztaságra, mint nekünk, és ismerik a porszívót is. És nem, nem játsszák meg magukat, mielőtt ezzel jönnél. Gyerekkoruktól kezdve ilyenek, ha van nő mellettük, ha nincs.

2023. márc. 25. 16:55
 143/168 A kérdező kommentje:

Na tessék itt jól leírta a válaszoló.

Az viszont, hogy kövér egy nő nem lesz egyenlő ezzel.

2023. márc. 25. 17:03
 144/168 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te titokbn nagyon rá vagy izgulva a kövér nőkre, csak mindegyikük visszautasít a magasságod miatt. :D Esküszöm, el nem tudok képzelni más okot, miért ennyit vergődsz miattuk az interneten.
2023. márc. 25. 17:15
 145/168 A kérdező kommentje:

Ez rossz tipp volt, nem szeretem a kövér nőket. A vékony alkatú nők jönnek be.

2023. márc. 25. 17:16
 146/168 anonim ***** válasza:
100%
Ehhh, nekem ezt nem adod be... Senki sem vekeng ennyit hiába. :D Tuti a kövér csajokra buksz.
2023. márc. 25. 17:28
 147/168 anonim ***** válasza:
81%

140

Te meg dagadtozol! Neked lehet? Ovodas. Max 15 lehetsz

2023. márc. 25. 17:29
 148/168 anonim ***** válasza:
81%

145

Meg gondolom a vékony alkatu pasik! Na mindegy is. Sose tetszettek a 170 cm.s pasik. Jobban tetszik a 180 es felette. De ne aggodj, izlésficamos nők mindig lesznek, akik az ilyen kreténekre buknak

2023. márc. 25. 17:32
 149/168 anonim ***** válasza:
86%

#143 de te nem vagy olyan, mint az én férjem, vagy a barátnőm párja... Egyikünk se állt volna le egy dagadt, élettelen, nőgyűlölő alkoholistával.

Veled egy bögyös-faros, széparcú, stílusos, kedves, odaadó nagydarab nő sincs egy szinten. És nem te vagy feljebb. Egy igénytelen trampli maximum, aki sokra tartja magát, és drága ruhába akarja dugni a hurkáit, amit te veszel meg. Na, ő a te szinted.

2023. márc. 25. 17:38
 150/168 A kérdező kommentje:

Ne reménykedj.

Javaslok egy helyesírási szótárt.

Egyik jelző sem igaz rám ha teljesen körbejárjuk a kérdést.

2023. márc. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!