Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
Te amúgy értelmi fogyatékos is vagy a törpe mellett?
Azt mondtam, hogy nincs erre tanulmány, tehát mindenki egyéni véleménye…számomra az vagy.
121
Én azt látom, hogy a duci/kövér, tulsuloys nők, mind férjnél vannak
De ez nem így mükődik, ha ilyet mondasz, hogy számodra 1+1 az 3 akkor látja minden normális ember, hogy te hülyeséget beszélsz, miért ismételgeted ezt?
Ez nem vélemény, vagy ha az akkor nagyon buta lehetsz ha ezt hajtogatod
Legtöbbjük már a házasság alatt kényelmesedik el és hízik el, illetve ízlésficamos meg kövérfetises férfiak mindig is voltak és lesznek.
De egy 170 centis férfi az ettől függetlenül sokkal természetesebb és jobb mint egy elhízott kövér nő. Pedig a nő még változtathatna is rajta, de nem teszi. Illetve továbbra sem törpe egy 170 centis férfi.
Senki nem állította azt, hogy 1+1 az 3, ezt könnyen lehet bizonyítani hogy nem igaz.
Az viszont nem tény, hogy ki törpe és ki nem. Számomra az vagy, szerinted nem. Kinek van igaza? Egyikünknek sem. Mert ez nem olyan dolog, amit lehet bizonyítani. Ezért hívják véleménynek. Sajnálom, ha fáj a véleményem, de attól még ez marad.
De, ez tény. Ugyanolyan tény mint, hogy 1+1 az 2.
Szerinted 1+1 az 3 szerintem meg 2 , na kinek van igaza? Kb. mintha ezt írnád.
A törpeségnek is megvan a definíciója.
Egy 170 centis férfi nem törpe, közel sem. Maximum átlagalatti magasággal rendelkezik.
Kevés ember van aki ennyire nyíltan felvállalja azt, hogy buta, gratulálok hozzá.
1+1 az 3 szerinted?
Amíg ki nem rúgják a lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!