Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozási sikertelenség ki tud termelni egy rákot?
Gondolom akinél igen, az megérdemli. Ha meg nőnemű az illető és a férfiak miatt lesz rákos, akkor meg egy áldozat.
De most komolyra fordítva a szót. Folytonosan elszenvedni az elutasításokat mire talál az ember egy-egy nőt akinél zöld a lámpa az olyan mint 1000 késszúrástól meghalni. Ezeket nem lehet kiheverni, ezek maradandó nyílt sebek amik évek múlva is fájnak és összeadódnak.
És általában mi az ember bűne? Pl hogy nem magas, nem deltás, nem jóképű.
És akkor van hogy nagyon kifinomultan és sunyin alázzák be a nők de van, hogy ami csak a csövön kifér azt kapja, akár egy hosszú távú kapcsolatban is. És tök mindegy, hogy hagyod-e magad vagy sem, az első esetben egy gyenge gyökér vagy, ha viszont megvéded magad akkor egy instabil gyökér.
És ez nekem pl királyul ráment a gyomromra, vastagbelemre, gennyeset is xarok már lassan egy éve, szokott szúrni fájni mindenhol. Egy szakítás után szorongás miatt a kórházba is be kellett menjek, mert már nem tudtam dolgozni sem járni, de ennek már 4 éve. Az elmúlt 3 évben úgy tűnt, hogy jó az élet, boldognak éreztem magam, mentek a dolgok, még kovid ellenére vagy pont hogy amiatt is.
Voltak nőim is, nem is kevés, momentán 2,5 éve együtt is vagyok valakivel, aki nem bax át és tisztel, de sajnos 50 éves én meg 33.
És sajnos minden visszakerül a startmezőre, mert feleszméltem, hogy továbbra sem kellek jobban a nőknek alapvetően, vagy nem kellek jobb nőknek, pedig sokkal előrébb vagyok az életben, mérhető módon, és sokkal bölcsebb vagyok és kitanultabb az élet hétköznapi helyzeteit illetően.
De a rendesen kinéző (értsd: legalább átlagos, viszonylag fiatal) nőkhöz valami más kell: jobb kinézet.
Most dicsekszel vagy panaszkodsz?
Hiszen van barátnőd!
Sz'al megcsalnád a barátnőd, vagy mi a célod? Félsz, hogy egyedül maradsz így ő is jó?
Draga, ne bízd el magad, lehet kivág téged ő is.
hát kösz. (sokra megyek vele) Persze átverés nincs a dologban, mert tudjuk, hogy mennyi perspektiva van a kapcsolatunkban.
És helyette milyen opcióim vannak? Ja hogy fogszabályzás, kondi évekig és akkor TALÁN 36-38 éves koromra majd labdába tudok annyira rúgni, mint egy alapból jóképű 20 éves.
FEl nem foghatom hogy miért vagyok mindig én elküldve a kispadra.
Az alapkérdéshez.
Persze a magány és a lelki problémák betegségekhez vezetnek, ez alap.
De te nem vagy sikertelen, azt írod több nőd volt és most is van.
Úgyhogy magadnak generálod ezt, teljesen szándékosan.
Az egész írásodban akkora frusztráltság van, miközben nem vagy teljesen közömbös a nőknek, nem is értem mi a problémád.
Nem egy nem ket férfinek ezen az oldalon még életébe nem volt köze nőhöz.
A 25-26 éves srác aki közelről nőt még nem látott és napi szinten teszi fel a kérdéseit, benne nincs ennyi düh.
Szerintem neked más lelki problémád van, csak erre vetíted ki.
4. Nőktől függetlenül, 33 éves vagy és még sosem volt igényed fogszabályozásra, sportra?
Ezeket akarnod kellett volna már vagy ezelőtt 10 évvel elkezdeni.
Más dolgokra is igénytelen vagy? Most nem a fürdésre gondolok..
bocsánat, de SZERINTEM és a legtöbb épeszű férfi szerint IS, mindenféle random szutyok nőt és idős nőt megdugni nem jelent nagy tudományt.
Jóképű haverjaim mind pöpec fiatal feszes nőkkel vannak, és állandóan a halálba vagyok alázva, hogy "mivan megint összekukáztál valami kis szutykot?"
TEljes egészében a kinézet határozza meg hogy milyen szépségű nőd lehet. Ez akkor nagyon kellemetlen, amikor már egy alap nőies test is elérhetetlen.
6
fogazatra kifejezetten érzékeny volt nőm is azzal jött, hogy "hát őt nem zavarta"
értem az igényességét annyira, hogy pl 39 évesen csináltatta meg a sajátját, amivel egyébként kb semmi baj nem volt.
7. Kezdetnek lehet lekellene cserélni ezeket a jóakaró "haverokat", hogy ne alázzanak szét?
És jó lenne, ha nem beszélnél így ezekről a nőkről, amikor te vagy az a kétségbeesett sz*r akinek fel áll rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!