Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajozási sikertelenség ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajozási sikertelenség ki tud termelni egy rákot?

Figyelt kérdés

Gondolom akinél igen, az megérdemli. Ha meg nőnemű az illető és a férfiak miatt lesz rákos, akkor meg egy áldozat.

De most komolyra fordítva a szót. Folytonosan elszenvedni az elutasításokat mire talál az ember egy-egy nőt akinél zöld a lámpa az olyan mint 1000 késszúrástól meghalni. Ezeket nem lehet kiheverni, ezek maradandó nyílt sebek amik évek múlva is fájnak és összeadódnak.

És általában mi az ember bűne? Pl hogy nem magas, nem deltás, nem jóképű.

És akkor van hogy nagyon kifinomultan és sunyin alázzák be a nők de van, hogy ami csak a csövön kifér azt kapja, akár egy hosszú távú kapcsolatban is. És tök mindegy, hogy hagyod-e magad vagy sem, az első esetben egy gyenge gyökér vagy, ha viszont megvéded magad akkor egy instabil gyökér.

És ez nekem pl királyul ráment a gyomromra, vastagbelemre, gennyeset is xarok már lassan egy éve, szokott szúrni fájni mindenhol. Egy szakítás után szorongás miatt a kórházba is be kellett menjek, mert már nem tudtam dolgozni sem járni, de ennek már 4 éve. Az elmúlt 3 évben úgy tűnt, hogy jó az élet, boldognak éreztem magam, mentek a dolgok, még kovid ellenére vagy pont hogy amiatt is.

Voltak nőim is, nem is kevés, momentán 2,5 éve együtt is vagyok valakivel, aki nem bax át és tisztel, de sajnos 50 éves én meg 33.

És sajnos minden visszakerül a startmezőre, mert feleszméltem, hogy továbbra sem kellek jobban a nőknek alapvetően, vagy nem kellek jobb nőknek, pedig sokkal előrébb vagyok az életben, mérhető módon, és sokkal bölcsebb vagyok és kitanultabb az élet hétköznapi helyzeteit illetően.

De a rendesen kinéző (értsd: legalább átlagos, viszonylag fiatal) nőkhöz valami más kell: jobb kinézet.

2022. dec. 18. 21:25
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom hogy nézel ki, de még ha jóképű is lennél, az irásod alapján a jo isten mentsen meg tőled minden nőt!

Amúgy menj csak el Thaiföldre, egy-két ilyen mondat, es a sziget legszebb lányai egyszerre fognak s€ggbekúrni

2022. dec. 19. 06:51
 32/44 anonim ***** válasza:
87%

Az alapkérdésre: igen, a lelki problémák eredményezhetnek testi tüneteket, súlyos esetekben akár komolyabb betegségeket is.

A többivel kapcsolatban meg: igen, ez van. Nem igazságos, de ki mondta, hogy az élet igazságos?

2022. dec. 19. 06:55
 33/44 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet, hogy inkább túl sokszor mondogatták neked a településeden élő "rejtett erőforrások", hogy "rák a gyomrod" meg ilyenek és attól lett...?
2022. dec. 19. 10:08
 34/44 anonim ***** válasza:
91%

Ember, neked a fejedben krva nagy problémák vannak. Felfedezhető lesz egy kis passzív-agresszív stílus a részemről, ezen ne lepődj meg, azt kapod, amit eddig a válaszaidban adtál.

Röviden összegezve, te egy szakmailag sikeres 33 éves mérnök vagy, akinek van saját autó, saját lakás, jól keres és ezért jár neki a jó nő. Magadra nem adsz, soha nem is adtál, mert a karrier elvette az idődet. Itt akkor közbe is szúrnám, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, a többi csak kifogás. Mielőtt még elkezdenéd tolni a bullshitet, hogy én ezt nem tudhatom: de, tudhatom.

Én 28 éves vagyok, hasonló utat járok be hozzád, sikeres vagyok a munkámban, van új autóm, saját lakásom - még - nincs, viszont azzal a különbséggel, hogy nagyjából 10 éves korom óta sportolok változó rendszerességgel és próbálok egészséges életet élni kajálás és hasonlók terén is. Paradox módon akkor edzettem a legtöbbet életemben eddig, mikor a munkahelyem irányából a legnagyobb terhelés érkezett rám, és a túlóra + hétvégi munka megszokott volt. Igazából ez nem is annyira paradox, a folyamatos mozgás fejben is jó hatással van az emberekre, sokkal jobb teljesítményre vagy képes, és sokat segít abban, hogy átlendülj az ilyen szakaszokon. Úgyhogy hagyjuk a kifogásokat, hogy nincs heti 5x30 perced magadra, neked egyszerűen nincs kedved ehhez, és kész (és szerintem ez pl. elég súlyos igénytelenség).

Itt el is árulok egy titkot, a nők is emberből vannak, eléggé hasonlóan működik a szervezetük. Tudod mire van szükség ahhoz, hogy valakin jól álljon egy koktélruha? Jól gondolod, törekednie kell arra, hogy egészségesen éljen és fenntartson egy vonzó testalkatot, mert tudod, az nem jön csak úgy magától. Ez itt már egy ütközési pont, valami, amiben nem vagytok kompatibilisek, mert ő miért ne várhatná ugyanezt el tőled?

Ugyan nem mindenkinél így működik, de miután én is naponza mozgok valamit, ha nem is hasonlóan de elvárom, hogy valamilyen szinten szeressen sportolni a potenciális párom, mert így legalább már lesz egy közös pontunk, esetleg tudunk együtt sportolni valamit.

Ezek után akkor még térjünk át a fejedben lévő gondokra. Te tudsz adni egzisztenciát és viszonylagos jólétet, és ezen kívül mit? Lustaságot, sértődöttséget, incel világlátást, benne a nőgyűlölő és hibázató világképeddel.

Tegyük fel, hogy veled szemben ott van valaki, aki a te szavajárásoddal élve genetikailag azonos veled, nem keres annyit, nincs olyan jó munkája, mint neked, de ezt próbálja ellensúlyozni normális életmóddal, igényességgel és szemlélettel, és törekszik arra, hogy jó társasága legyen az embereknek. Szerinted kit választanának 10/10 esetben?

Nem ad akkora előnyt a jó karriered, mint várnád, mert két ember együtt ki tud alakítani hasonló egzisztenciát, ami már bőven elég, onnantól pedig sokkal többet ér egy jó társaság, mint egy kicsit jobb élet.

Tőled pedig, ne haragudj meg, de az eddigi válaszaid alapján azzal is jobb társaság valaki, ha befogja a száját és csak néz ki a fejéből egész nap.

Szóval ezt gondold újra. Kell 2 év ahhoz, hogy jó testalkatod legyen? Megéri rászánni. Menj el egy barberhez, bízd rá, hogy csináljon neked olyan hajat esetleg szakállat, ami illik hozzád. Csodát tudnak néha tenni. Csantra fogaid vannak? Csináltasd meg.

DE, ami a legfontosabb, ne legyél ekkora f@szfej, mint amilyen most is vagy.

2022. dec. 25. 13:29
 35/44 A kérdező kommentje:

tovabbra sem tudom felfogni honnan jon ez h nekem jo no kell...

ja es havonta jarok hajat vagatni, 5 ezer forint kb

szakallam van es jol all

kondiba jartam 26 evesen kb 1 evig

iden is jartam majustol novemberig

de ruhelltem es gyuloltem

pedig en nem csak telefont nyomkodni jartam oda

es lehet magyarazni de sok nonek fiatal koraban nem sok mindent kell tenni a jo kinezert

2022. dec. 25. 17:15
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Mese habbal. 33 evesen gizdazol a lakasoddal es az autoddal, mikozben a fogadra sajnaltad a penzt. A felszines kirakatciganykodas megelozte a fogaid. Szep prioritasok, mondhatom. Az, hogy el vagy hizva, azt jelenti, hogy atlag alatti vagy. Nem szerencse kerdese ez, hanem tudatoa eletmod kerdese, amihez neked kozod nincs. Egyfokuszu vagy egy elvont munkakorben, es azon kivul sodrodsz a nihilizmusban es az igenytelensegben. Megerdemled a sorsod.
2022. dec. 26. 12:28
 37/44 A kérdező kommentje:

63 kilo elhizas? ok.

van egy csomo alapbol jo alkatu es testalkatu jokepu foszerka aki szinte akarmilyen testalkattal jol nez ki

30 kilo tulsullyal is jobban nez ki mint ej kigyurva neznek

2022. dec. 26. 13:06
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Hadd tekintsek el az oldalas nőgyűlölő királydrámától, hogy a lényegre térjek: nem, a csajozási sikertelenség nem tud kitermelni egy rákot.
2023. jan. 3. 02:03
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Az azért megvan, hogy - miután kidühöngted magad a sérelmeid és a nők bunkósága kapcsán - hogy te is milyen mérhetetlenül tiszteletlenül állsz a jelenlegi párodhoz?
2023. jan. 3. 02:05
 40/44 anonim ***** válasza:
49%

Nem olvastam a válaszokat!!! De röviden igen. Hosszan nem:) Az idegi alapon tud kialakulni, kit mi idegel. De ez bármilyen terű sikertelenségre igaz. "Mondják a szívére veszi a kudarcot" Sokaknál szív problémát is okoz ha valamit stresszként élnek meg. A rendszertelen alvás idegeskedés össze vissza evés gyomorideg, 2esével szívott cigi,( olcsó pancsolt)pia...mind mind az elkeseredett ember velejárói amik a rákhoz vezetnek.

Fiatalon számomra nem jó(túl jó) iskolába járattak,öngyilkossági kisérletek sora. Nem történt semmi bajom akkor...de lehet 50 évesen leáll a vesém stb...

2023. jan. 3. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!