Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozási sikertelenség ki tud termelni egy rákot?
Gondolom akinél igen, az megérdemli. Ha meg nőnemű az illető és a férfiak miatt lesz rákos, akkor meg egy áldozat.
De most komolyra fordítva a szót. Folytonosan elszenvedni az elutasításokat mire talál az ember egy-egy nőt akinél zöld a lámpa az olyan mint 1000 késszúrástól meghalni. Ezeket nem lehet kiheverni, ezek maradandó nyílt sebek amik évek múlva is fájnak és összeadódnak.
És általában mi az ember bűne? Pl hogy nem magas, nem deltás, nem jóképű.
És akkor van hogy nagyon kifinomultan és sunyin alázzák be a nők de van, hogy ami csak a csövön kifér azt kapja, akár egy hosszú távú kapcsolatban is. És tök mindegy, hogy hagyod-e magad vagy sem, az első esetben egy gyenge gyökér vagy, ha viszont megvéded magad akkor egy instabil gyökér.
És ez nekem pl királyul ráment a gyomromra, vastagbelemre, gennyeset is xarok már lassan egy éve, szokott szúrni fájni mindenhol. Egy szakítás után szorongás miatt a kórházba is be kellett menjek, mert már nem tudtam dolgozni sem járni, de ennek már 4 éve. Az elmúlt 3 évben úgy tűnt, hogy jó az élet, boldognak éreztem magam, mentek a dolgok, még kovid ellenére vagy pont hogy amiatt is.
Voltak nőim is, nem is kevés, momentán 2,5 éve együtt is vagyok valakivel, aki nem bax át és tisztel, de sajnos 50 éves én meg 33.
És sajnos minden visszakerül a startmezőre, mert feleszméltem, hogy továbbra sem kellek jobban a nőknek alapvetően, vagy nem kellek jobb nőknek, pedig sokkal előrébb vagyok az életben, mérhető módon, és sokkal bölcsebb vagyok és kitanultabb az élet hétköznapi helyzeteit illetően.
De a rendesen kinéző (értsd: legalább átlagos, viszonylag fiatal) nőkhöz valami más kell: jobb kinézet.
8. Most akkor zavarja ez a nőket szerinted, vagy nem?
Hol azt írod lényegtelen, hol hogy ez okozná a sikered.
30 éves korod óta miért nem csináltatod meg, ha már kitudnad fizetni?
És a sport? Semmit soha nem tettél még a testedért?
Legalább kisebb energiával járó dolgokat megteszel? Pl fodrász vagy divatos öltözet? Tanultal, jó munkád van?
10
annyira azért nem súlyosan tré nőknek kellek, de az a normál nőies alkat, akin jól áll egy koktél ruha, na az teljesen elérhetetlen. Nem mondom, hogy nem volt már olyan, de azért ritkán. Meg inkább időseknek kellek, akiknek értelemszerűen fiatalabb korukban NEM, mert akkor még jobb pasiknak is kellettek volna, ezért nem is kerültem volna fel a radarra egyáltalán. Persze nem azokról az igazán jól karbantartott vagy jó adottságú 40-esekről beszélünk itt sem.
Ja, érdekes, hogy lwhordod őket mégis megdugtad.
Tudod mit? Ilyen szutyok mint te ne is találjon barátnőre soha, remélem ennek is megjon az esze minél hamarabb.
12
sajnálom hogy el kell szenvedd azt a rettenetes körülményt, hogy nincs ráhatásod a világ szabályaira és bármennyire is sérti a gyerekes valóságérzetedet, attól még ez az én életemet nem tudja befolyásolni.
11
hát kijárni egy BME-t és utána a versenyszférában teljesíteni és letenni olyan dolgokat az asztalra, amiket nemzetközi szinten elismernek az nem pont a kisebb erőbefektetést igénylő kategória.
új kocsim van, saját lakásom pesten a belvárosban, idegen nyelven beszélek készségszinten, a szakmámban elismernek, fel tudok öltözni rendesen.
asszed ettől hasraesik bárki? Elmondom mitöl esnek hasra: magasság, férfias arcél, széles vállak. Akkor az is el van nézve, ha egy céltalan szorongó depressziv munkanélküli alkesz vagy esetleg aggressziv is (és/vagy)
Én max jó vagyok B tervnek, amikor kell a stabilitás. Pedig aztán én sem finomkodom ha zöld a lámpa és nem sajnáltam még senkit két vállra fektetni habozás nélkül, amikor meg volt rá a lehetőség. Sok fiú meg még ennyi kockázatot sem mer vállalni, de szerncséjükre a nők nagyon türelmesek velük.
B A Z D M E G!!! Szerinted a nőknél nem ez van??????
Szerinted a nőknél, nem a kinézet határozza meg teljes egészében, hogy milyen minősegü férfi lehet???
Ha jól értem, az oké, hogy te külső alapján szelektálsz, de a nő ne tegye ugyanezt, mert az felszines, de te nem vagy az???
Miaf*sz???
Választ persze nem.fogok kapni most sem! Pedig komolyan kivancsi lennék...
15
csak az a nem mindegy, hogy egy átlagos nő szentül hiszi, hogy neki jár egy VONZÓ magas, sportos, jóképű megbizható intelligens stb egyszóval kompromisszummentes FÉRFI
de egy átlagos férfi meg nehogymár átlagos nőt akarjon magának, mire fel válogat?
Te ugy vagy hülye ahogy vagy. Mar bocs. Azon sirsz hogy nem vagy tökéletes (de nem is teszel semmit magadért), es siránkozol hogy emiatt nem kapsz tökéletes nőt. Együtt vagy egy kis híjján anyád korabeli nővel, amivel nem lenne semmi baj ha tényleg szeretnéd, de csak azért vagy vele mert nincs más. Vajon ő tudja hogy ennyit keseregsz mellette?
Az fő kérdésre a válasz: igen, aki túl sokat görcsöl ezen, az belebetegedhet. De egy csajozni abszolut nem tudó se panaszkodik, szenved ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!