Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
Ja, de ha egy nőnek hullik el a haja, az sokkal nagyobb érvágás neki, mint egy férfinak. Mi az isten értelme van összehasonlítani ezeket?
Én vékony vagyok, de nem sportos, és megértem azokat, akiknek ez nehéz. Ha olyan könnyű formába vágni magad, akkor miért nem szaladgál a világban 8 milliárd feszes testű, kigyúrt ember?
De most mi a bajod? Az alacsony pasik egyszerűen taszítóak. Nagyon sajnálom, hogy valakiknek így alakult az életük, de én nem tehetek róla. 185 cm alatt nem férfi a férfi.
19/L
És mennyi jellemző a nők kopaszodása a férfiakkal szemben? Ne már!!!!!!
Te hoztad fel ha az 1es válaszoló vagy, ha meg nem akkor olvass vissza..
De a magasság látszik ruhában. Látszik az utcán. Aki leáll veled, annak nem kell bevallani, milyen magas vagy, hisz látja.
Míg a diétába bele lehet manipulálni valakit. Mindent, amit meg tudsz változtatni magadon, fel tudnak használni ellened, és mondhatják, hogy a te hibád.
A magasság egy tiszta, megmásíthatatlan dolog.
És mennyi nő kopasz okoska? Tükrözi az értelmi képességeidet ez a példa.
Mintha azzal jönnél, hogy a szőrős nő nem vonzó, férfiben lehet az. Irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!