Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
De. Csak a kövér nők teltnek hívják magukat mert jobban hangzik.
20
Persze! Csak ez igy van! Ha lehetne kivanni, vékonyabb akarnék lenni, azert szedem a gyogyszereket, azert sportolok stb. De még egyszer megkérdezem: (hatha kapok valaszt)! A vonzalmad és az izlésed, változik barmit is attol, hogy tudod, hogy nem tehetek róla??? Nyilván nem. Ahkgy nekem sem tetszenek pl a csóróbb, vagy alacsonyabb férfiak
Nem tudom, hogy tehetsz e róla, lehet igen a korábbi életmódoddal.
És nem hasonlítanám össze a kettőt továbbra sem. Attól, hogy egy férfi 170 centi magas az nem lesz ugyanaz mint mikor egy nő el van hízva. Egy elhízott nő a vonzalom ellentéte, egy 180-nál 10 centivel alacsonyabb férfi nem, maximum nem preferencia.
25
Én sem összehasonlitásnak nevezném! Nekem nem tetszenek az alacsony, csóró férfiak, (ezert választottam férjnek olyat, aki nem ilyen) neked meg nem tetszenek a kövér nők! Akkor ne válassz olyat! Ennyire egyszeru.
Hogy jön ide a csóróság? Ezt már másodszor írod le :D Ezzel is kompenzálsz a kövérség miatt?
27
Ugyanolyan felszines elvárás a vekonyság elvarása, mint részemről az, hogy magas legyen, és ne legyen csóró a pasi
De ez egyszerűen nem igaz.
Azt elvárni, hogy valaki magas legyen az más mint azt elvárni, hogy ne legyen bálna.
Értem én, hogy te most azt állítod, hogy te állítólag nem tudsz lefogyni, de ez maximum 100-ból 1 eset. 99 letud.
Viszont 100 alacsony férfiből 100 nem tud magasabbra nőni.
Itt a bibi a te érveiddel.
Újra felteszem a kérdést: Mit számít, ha valaki nem tehet a taszító tulajdonságáról? Nagyon érfekelne a válasz...
Ha egy nő nem tehet arról, hogy csúnya, akkor vonzódni kezdesz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!