Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
De ne hasonlítsunk már össze azt, hogy valaki csúnya vagy nem 180 cm csak 170 pl.
Ki mossa össze ezeket?
Nekem sem tetszenek az alacsony férfiak. Értem, hogy nem tehet róla, de én se arról kihez vonzodok és kihez nem..
31
De értsd mar meg, hogy van akinek az alacsonyság csúnya. Neked a bálnasag a csúnya...neki az alacsonyság. Senki nem tiltja, hogy vekony nővel legyél. Hol a gond?
31
És mégis mi a bánatos f@szért ne hasonlítsuk össze?
De hogy lehet egy szintre emelni azt vonzalom tekintetélben, hogy egy férfi 170 centi magas egy nő meg elhízott?
Az, hogy valaki 170 centi és nem 180 az nem lehet csúnyaságként leírni.
Azért mert nem hasonlítjuk azt se össze, hogy valaki tanulatlan és ezért nem tud írni vagy valaki mondjuk betegen születik kéz nélkül és nem tud tollat fogni a kezébe, hogy leírjon valamit
36
Ne te döntsd már el, hogy mi taszító egy nő számára, és mi nem. Köszi.
Nekem taszító, ha lefele kell beszélnem a pasihoz, és meg kell gondolnom, hogy milyen cipőt vegyek fel, hogy ne tornyosuljak fölé. SZÁMOMRA ez kib@szottul hervasztó. Van, akinek kevésbé, de nehogymár belepofázzál, hogy kinek mi tetszik.
Ja persze, egy átlagos 155-160 centis nő a 170 centis férfi fölé tornyosul :D
Meg olyan mint egy gyerek, aha.
Itt most nem a 180 centis bálna nőket akarom meggyőzni, de a legtöbb nő bizony 170 centi alatt van és alacsonyabb mint egy 170 centis férfi.
Az meg ha egy nő nagyobb súlyú mint egy férfi, na az mondjuk valóban undoritó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!