Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Figyelt kérdés
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
2023. márc. 24. 20:09
61/168 anonim válasza:
Amúgy egy 170cm körüli férfi sem taszító, ha helyes, meg egy 80 kilós nő sem feltétlen ha olyan 170-175cm, és szép az arca, max kevesebb embernek jönnek be.
62/168 anonim válasza:
Nem értem ezt a párhuzamot. Teljesen más szituáció, mint az hogy kit találok vonzónak és kit nem.
63/168 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy te kit tartasz vonzónak itt arról van szó, hogy egy 80 kg-s bálna nő le tud fogyni és vékony lehet egy alacsonyabb férfi meg nem fog megnőni hiába akarna.
2023. márc. 25. 11:15
64/168 anonim válasza:
Valósínűlel együtt fook érezni az autsta gyerekkel. Na és? A vonzalom nem sajnálat alapú.
66/168 anonim válasza:
Amúgy ott van pl Tom Cruise, Zac Efron, olyan 170-173 cm magasak, mégsem hinném, hogy mindenki taszítónak tartja őket.
67/168 anonim válasza:
Vannak olyan gyógyszerek, hormonproblémák amik miatt nem feltétlen olyan egyszerű lefogyni, vagy csak nem akar. Teljesen mindegy. Nem kell hogy tetszen neked a “bálna” ahogy nekem sem az alacsony férfi, akár tehet róla, akár nem.
68/168 A kérdező kommentje:
Hát igen, biztos taszító meg undoritó mondjuk Zac Efron a lányok kedvence aki alacsony, és sokkal jobb egy 80 kilós bálna nő ennél
2023. márc. 25. 11:23
69/168 anonim válasza:
Na, akkor le lehet nyugodni. :DDDDDD
70/168 anonim válasza:
49
Dehogynem! Engem nagyon taszit, ha egy férfi nem magas. Szeretek rá fizikailag is felnézni. A duci nőknek meg altalaban van pasijuk...ellenben az alacsony pasikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!