Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
Én is azt mondtam, hogy a 155-160 centis nőknek teljesen megfelelő egy 170 centis férfi.
Te átlagon felüli magassággal rendelkezel nőként, és nekem se kellenél így.
Alapból a legtöbb magas nő aránytalan, legtöbbön semmi mell semmi, csak egy magas csontváz vagy egy elhízott debella.
Nyilván vannak kivételek, de ritkább.
"Egy férfi-női viszonyban az a lényeg, hogy a férfi magasabb legyen a nőnél, ez a legtöbb esetben megvalósul egy 170 centis férfinél."
Öcsém, ki a fasz vagy te, hogy ezt eldöntsd? Nekem nem elég, ha a pasim 2 centikével magasabb nálam, mert egy nyavalyás magassarkút nem tudnék felvenni mellé, de még egy sneakert se nagyon. A FÉRFIAK közt kurvára alacsony egy 170 centis, hiszen az átlag valahol 176 körü van. Vágod? A 170 centi az ALACSONY. Nagyon.
82-as: Verd már bele abba a diónyi agyadba, hogy NEM te döntöd el, hogy kinek mi megfelelő, és mi nem.
Felőlem egészen nyugodtan nevezhetsz csontváznak és debellának, mert kurvára leszarom, csak akkor nem értem, hogy te miért nyígsz, amikor törpének nevez valaki? Én talán tehetek a magasságomról, míg te nem? :D Mekkora egy képmutató fasz vagy. XDDDD
Azt mondod, neked nem kellene egy átlagon felüli magassággal rendelkező nő. Szíved joga, semmi probléma vele. Nos, a nők jelentős részének ugyanígy nem kell egy átlagon aluli férfi. Evvan.
"Alapból a legtöbb magas nő aránytalan"
Szerintünk meg egy alacsony férfi aránytalan. Na ehhez mit szólsz, agyantlanka?
"Én is azt mondtam, hogy a 155-160 centis nőknek teljesen megfelelő egy 170 centis férfi."
Nekem magas férfi kell. Nem matek alapján "jár" a társ.
"A 155-160 centis nőknek teljesen megfelelő egy 170 centis férfi."
Mi a f*szt képzelsz te bzdmeg?????
Majd ÉN eldöntöm, hogy a 158 cm.el, ki nekem a megfelelő, te f*szparaszt törpe!
155 centis nőnek 15 centije van a 170-hez.
A 170 cm maximum alacsonynak számít, nem kerti törpének meg nagyon alacsonynak.
Ennyi erővel te nagyon csúnyának számítasz ahogy kinézel ha a modelleket vesszük alapul.
Én objektív tényeket fogalmazok meg, ti meg a szubjektív hülyeségeket, ezért cáfolom.
Az, hogy ez egy szubjektív véleményed ami nem tényszerű. Attól, hogy szerinted 1+1 az 3 attól még nem lesz annyi.
Nem érdekel neked mi kell, attól még az igazság az, hogy egy kövér nő le tud fogyni csak nem akar és inkább törpézi azt aki amúgy nem törpe, de nem tud tenni ellene.
Törpe itt te vagy babám a 158 centiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!